tisdag 5 april 2011

FULL rulle!

Idag har vi haft väldigt trevligt jag o Linnéa! Jag börjar känna mig som mig själv igen och energin är tillbaka, härligt!
Vi började dagen med kyrkis. Lilla Linnéa var alldeles blyg när vi kom dit, en månads "isolering" gör väl det med en liten. Efter en stund lossnade det dock och hon sprang och busade med den jämngamla flickan Emmy. När leken var slut så promenerade vi hem och sov middag. Sen fixade vi till oss igen och promenerade hem till Linnéas gudmor som fyller år idag och firade med ett litet kalas.
Linnéa hade så roligt med Lolos underbara barn och god mat fick vi också! Vid 20 tiden vandrade vi hemåt igen och nu sover Linnéa som en stock och jag ska däcka på soffan, nöjd som bara den.
Älskar dig!

6 kommentarer:

 1. Viggo tackar med en snarkning från sovrummet ;) Vi har haft en lång, intensiv och härlig dag ! lilleman är galet snoirig men kämpar tappert för att hålla fyull fart frammåt ! NU blir det sängen även för min del . i morgon är det dags för dagis igen och det tar med på krafterna än man kan tro - även för mig ;) kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra dag det där! Gott att komma iväg efter isoleringen:) har inte orkat skriva om det i bloggen men efter magsjukan åkte vi på en dunderförkylning hela familjen så jag hoppas vi ska bli energiska igen. Så trist att vara seg i snorig. Härligt att din energi är tillbaka!! Kan du skicka hit lite;-)
  Så söööt hon är den lilla donnan:)

  SvaraRadera
 3. Himla fin bild i headern! :)
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni är ute på äventyr igen =)

  Ja Alma började gråta helt hysteriskt när jag satte i gång mixern, stackars liten.
  Vad tyckte Linnéa om att äta i början?

  SvaraRadera
 5. Godmorgon gumman..Gumman kan vi ta träffas veckan som kommer i stället för jag känner att tiden inte finns i morgon.Har en del att fixa inför lördagen när vi ska ha 30 års festen.Hoppas att det är okej söta vän.kram krma

  SvaraRadera
 6. Låter som en riktig heldag! Måste kännas skönt att äntligen komma ut bland folk igen. Puss, puss.

  SvaraRadera