torsdag 7 april 2011

Surkärring.

Det är jag idag. Så PMSig att det inte är klokt. Hela morgonen har min tankeverksamhet gått åt till att reta mig på den enorma Land Rovern som är parkerad utanför mitt hus. Inte för att den står framför min tomt. Anej, lika gnällig som granntanten är jag som tur är inte än, utan för att jag tycker att det är så sjukt töntigt med folk som har terrängbilar i stan.
Det allra töntigaste jag vet är paret som kör sin Hummer när de ska handla i vår närbutik. Bilen är så stor att den knappt kommer in på parkeringen och jag lovar att det hade varit smidigare om de tagit cykeln när de ska ner o handla mjölk.

Nu ska jag lägga mig på soffan, dra något gammalt över mig och tänka på all choklad som jag ska köpa i eftermiddag. Det är nämligen enda lindringen mot PMS. Faktiskt.

5 kommentarer:

 1. Hahaah ja men du har ju faktiskt rätt i det =)

  SvaraRadera
 2. Ibland är det väldigt skönt att bara få lov att reta sig på andra. Man blir ju så himla perfekt själv då... =) Puss från mamma som inte retar sig på något just för tillfället.

  SvaraRadera
 3. God eftermiddag gumman..hihhi...ja i bland kan man bli små sur åt inget som man inte ska bli sur åt..pms är små farligt..fick med massa utbrott när jag har den tiden när man inte går på pillerna..man blir smått rädd för sig själva..hihihi..
  Choklad det är aldrig fel..Kram kram kram

  SvaraRadera
 4. Inget kul med såna dagar. Hujja!!
  Aj då, då ligger vi risigt till på din billista med tanke på bilen vi kör ;-) dock ingen hummer:-) hihihi. Nåja, vi bor iaf på landet. Läste nånstans att antalet SUV:ar var högst på Östermalm i Sthlm, vilket är lite skrattretande tycker jag.
  Hoppas dagen tar sig o blir bättre!
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Jag såg den där jättesaken när jag körde förbi häromdagen,trodde ni hade hantverkare. Reta dig inte på den, den kommer ändå att vara lika stor
  Kram Mormor

  SvaraRadera