fredag 24 augusti 2012

Älskade Limhamn.

Ska man bo i Malmö ska man bo här, här finns allt! Idag var Mats ledig så vi packade ner barn och tillbehör i vagnen och promenerade iväg. Passade på att följa min mormor hem när hon ändå varit här o lämnat sin bil inför morgondagen....

Vi tog samma runda som igår men gjorde längre stopp. Först in i affären för att köpa pippibröd. Linnéa går så stolt men den lilla kundvagnen o förklarar för alla som vill höra vad hon har i
den och varför. Efter det korv i kiosken, sen ner till båtarna och därefter pippina som blev så glada. Två bråkande vesslor fick vi se också o jag blev väldigt imponerad eftersom jag aldrig sett sådana live innan!
Sen kände vi på vattnet på Sibbarp, köpte glass på campingen och tittade på lastbilar längst stora vägen när vi vänt hemåt.

En mycket mysig dag! Ibland är enkla nöjen de allra bästa för man har inte så mycket förväntningar utan tar det som det kommer.

Nu ska jag sova så jag ser fräsch ut imorrn när jag ska vara brudtärna... =)

Syskonen i jättevagnen.
Har knappt använt den innan men den är bra att ha till mina älskade långpromenader. O barnen tvingas ju att umgås o det har faktiskt funkat så bra så =)

Varit o doppat fötterna.

Ludde utforskar.
Han kryper så här när han tycker att underlaget är läskigt.
Men brödet i högsta hugg.
Den gamla Cementafarbriken förstör idyllen ganska så mycket.

3 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut!

  Vilken tur att jag hittade in hit igen, nu ska jag läsa ikapp lite! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. var och snurrade runt Limhamn igår:) Kommer bli många besök i Malmö nu framöver. Vi har ju inte så vansinnigt långt dit.
  Kram

  SvaraRadera