fredag 17 augusti 2012

Helt slut.

Shit, det är lite omställning att vara själv hemma efter 8 veckors gemensam ledighet. Helt slut i huvudet är jag!
Igår somnade jag 18.30 när jag nattade Ludde. Vaknade efter en stund av hunger, gick ut o satte mig i soffan hos maken o totaldäckade i hans famn. Han hade försökt väcka mig ett antal gånger utan att jag reagerat men 22.30 fick han äntligen mig att förflytta mig till sängen. Snacka om att vara trött!

Ludde håller på att få fler tänder och det påverkar hans nattsömn o då påverkar det min, o trots att han vaknat en gång i timmen de senaste nätterna så har han ändå velat gå upp kl. 05. Idag också.
Idag hade jag dock tur, Svärmor kom hit vid på förmiddagen och har varit här hela dagen och umgåtts med oss. Vi har badat i poolen, klippt ner buskar och hälsat på hästar.
På kvällen kom även svärfar hit o hjälpte mig att storhandla o sen kunde jag slå följe med en granne o gå kvällspromenad med vovvarna. Vi har det bra, det vet jag.

Nu väntar jag på maken så jag kan säga hej till honom innan vi båda måste gå o lägga oss. Oh, the romance! ;)

Sötnöt.

1 kommentar:

  1. Vi tycks vara synkade i fler saker nu även tröttheten ;) Jag var också aptrött igår och sov från och till i soffan hela kvällen igår. Borde ju inte vara så jobbigt att jobba. Kram

    SvaraRadera