måndag 23 april 2012

Underbara utmattande dagar!

Mats valde att inte plugga i fredags vilket var tur det, för annars hade jag fått ett sammanbrott.
Behövde verkligen avlastas o få komma iväg lite. Med familjen då, för när barnen är lyckliga så är jag lycklig.
Så vi var modiga nog att våga oss på bussen med två barnvagnar, resan gick mot Kungs/slottsparken o där matade vi pippina, klappade hundar och njöt av det fina vädret. Linnéa var på strålande humör, Ludvig likaså. Jag hade ju nämligen plötsligt kommit på att man kan fälla upp huvudändan på liggvagnsdelen och möjligheten att få sitta upp o titta på saker och samtidigt få bita på leksaker gjorde att Ludde blev alldeles fullkomligt nöjd o var vaken hela rundan.
Vi fikade även i stan o sen promenerade vi hem med sovande barn i vagnarna.

I lördags kom svärföräldrarna hit tidigt o passade barnen så att vi kunde åka till optikern. Jag hade ju inte lust att ge upp tanken på nya glasögon bara får att Mats gått sönder så vi provade ut glasögon båda två.
Mats valde sina på en kvart o jag provade typ alla där fanns tills jag tillslut hittade två perfekta. Valde ett par stora kulturtöntglasögon. Hade aldrig kunnat tro att jag skulle ha ett par sådana men de passade perfekt! O Mats tyckte att det kunde vara ett lyft för min klädstil. Istället för att se superkristen ut så kan jag med mina nya glasögon, mina tygskor, tjocka svarta strumpbyxor, blommiga klänningar och tantkkoftor istället lura folk att jag är en kulturtönt. Bra va?
Resten av dagen ägnades åt uppfarten som nu är helt redo att plattläggas.

Igår hade vi besök av min kompis Marina och Linnéas kompis Elias. De busade som galningar i fyra timmar tills vi föräldrar var helt slut i huvudet, på kvällen tog jag o grannfrun en lång promenad.

Idag har jag varit på barnvagnspromenad i tre timmar, handlat, hämtat på dagis, fikat med barnen inne hos grannen där Linnéa och grannens barn lekte som galningar tills vi mammor hade huvudvärk. Trevligt, trevligt att ha börjat umgås med grannen. Vågar knappt bjuda in henne här bara, deras kedjehus är sjukt mycket snyggare än vårt. Vi väntar ju med topprenovering tills vi har två löner igen.

Underbara älskade tös!
Älsklingar!

Lastbilen lastades med brödbitar =)Nu, sova. Imorrn, Burlöv.

3 kommentarer:

 1. Haha, kul att luras lite med kläder och glasögon. Jag skulle nog också behöva byta men då behöver jag med gå igenom typ alla bågar innan jag bestämmer mig, det drar jag mig för. Har aldrig gillat att ha glasögon, men sen jag blev mamma märkte jag att de döljer de mest slitnaste mörka ringarna under ögonen. praktiskt om man vill se piggare ut än vad man är :-)

  SvaraRadera
 2. Gulliga bilder, skönt när det blir bra av det man planerat
  Kram mormor

  SvaraRadera
 3. Borde gå och kolla min syn men vill inte riktigt erkänna att det är så. Så vansinnigt trista pengar som kan användas till annat roligt ;) Kan man inte få en bild på dig och nya glasögenen sen??
  Kram

  SvaraRadera