fredag 27 april 2012

Suckelisuck.

Mats är magsjuk. Kanske inte så överraskande eftersom Linnéa var det i början av veckan, men eftersom han inte blev sjuk inom 24 timmar (det blev Linnéa) så trodde vi att vi hade sluppit undan.
Men så var visst inte fallet.
Det som däremot är överraskande är att Linnéa har hög feber IGEN! Det är alltså tredje gången hon är sjuk på två veckor. Ludde är jätteförkyld och så hes att han knappt kan gråta stackaren.
Är sååååå trött på detta nu. Kan det vara så att föräldrarna till barnen på Linnéas dagis kanske inte är så duktiga på att hålla barnen hemma tills att de är riktigt friska? Lite störigt när vi själva är så väldigt noga med det.
För tro oss, vi äter grönsaker o frukt o får massor med frisk luft men virusar skiter ju liksom i det. Det är inte det som håller en frisk även om många gärna vill tro det. Barn på utomhusdagis är ju inte mindre sjuka pga av den friska luften utan för att de inte kommer varandra lika nära som barn på vanliga dagis gör. De suger inte på samma leksaker och sätter inte snoriga händer på möbler mm. Så det så.

Nä, nu ska jag äntligen ta o duscha, alla andra i huset sover. Himla tur att jag är frisk iaf.

Från gårdagens frukoststund. Helmer hoppas på att någon av oss ska råka tappa en bit leverpastej rakt på honom.

2 kommentarer:

  1. Vi har haft en hopplös vår med en massa förkylnigar och en magsjuka. Blääh. Måste nog erkänna att vi är nog lite såna föräldrar som låter S gå till dagis trots rinnig näsa. Om vi inte hade gjort det hade jag/vi fått vabba hela våren. Hopplöst. Hoppas ni friskar till snart och att ni slipper alla eländiga baciller. Krya krya! ^kram

    SvaraRadera
  2. hoppas att du har en toppen dag sötis :D

    SvaraRadera