tisdag 3 april 2012

Me, Me, Me!

Efter att ha burit på och fött två barn på två år o dessutom gått upp 40kg, ner 40kg, upp 35 och ner 20 (hittills) så tycker jag att jag förtjänar att skämma bort mig själv lite.
Så sagt o gjort. De senaste dagarna har jag köpt två klänningar, en ny vårjacka och en sjal till bara mig. På lördag ska jag till frisören och nästa vecka ska jag prova ut nya glasögon.
Tjock är jag ju fortfarande men jag kan inte gå runt o se sleten ut för det, våren är ju här, så förändringar måste ske!
Klänningarna kanske inte imponerar på någon, Mats retar mig alltid för att jag ser så superkristen ut, men jag gillar det strikta hemmafrustilen, den är skön och väcker ingen uppmärksamhet.
Det allra bästa med klänningarna är att de inte är urringade! Efter att jag i 20års åldern helt plötsligt välsignades med DD/E kupa så är jag skittrött på att mina bröst är överallt, allt ser urringat ut när du har stora bröst så jag blir skitglad när jag hittar något som döljer bysten, speciellt nu när den är hääääängig!

Nä, nu måste jag sova, imorrn är Mats i skolan heeela dagen o Linnéa är ledig från dagis så jag måste vara pigg o innovativ. Natti!

Från Lindex 299kr
O så en prickig.

3 kommentarer:

 1. Va härligt med lite ego-shopping, det är du värd!!!

  SvaraRadera
 2. Snygga. Får ta en tur till Lindex snart!

  SvaraRadera
 3. Halloj ! Jag har faktiskt beställt klänningen på nätet så jag har inte hunnit prova än, men priset är oslagbart, och jag har en vän som beställt från samma ställe tidigare så jag Hoppas att det blir bra !!
  Fina klänningar - jag tycker absolut du förtjänar lite nytt och fint i garderoben !! kram

  SvaraRadera