lördag 25 februari 2012

Tjejkväll (fast Ludde är ju med på ett hörn)

Är i Landskrona hos mina kära föräldrar. Fast pappa jobbar kväll så honom får jag umgås med imorrn. Systern min har iaf tagit hans plats i soffan så vi är fulltaliga ändå. Jag o barnen åkte hit idag för att ge Mats lite lugn o ro. Han skriver ju på sin D- uppsats och ligger lite efter sen han var sjuk så han behövde ha huset för sig själv ett tag trots att han alltid blir så vemodig när han är skild från barnen.

Vi har det iaf mysigt även om jag tvingades att se på Melodifestivalen. Fast helt värdelös var den ju inte idag, låten Kyss mig var ju underbart trevlig o lär spelas hemma  hos mig sen.
Sitter nu o förundras över hur mina föräldrar lyckas få varje hem de bott i att kännas så hemtrevligt. De har flyttat många gånger o nu senaste för en månad sen då de lämnade sin paradvåning för en mysig trea i ett trevåningsgathus. Jag har således inget barndomshem att återvända till men det gör inget, det finns ju charm med att flytta runt också. =)

Nu ska jag se om jag kan underhålla min syster lite, jag är ju sjukt rolig om jag får säga det själv.

1 kommentar:

  1. Låter som en mysig dag! Hoppas ni mår bra alla! Jag får ta oc uppdatera mig nu när jag är hemma och se vad som har hänt de senaste två veckorna här på din blogg.
    Hur går det med viktväktandet? Hur mår lilla L och L?
    KRAM

    SvaraRadera