måndag 27 februari 2012

En halv dags harmoni.

Jag har kommit på en grej. Ludde gillar inte att sova mitt i allt vardagsstök. Han vill ha lugn o ro.
Jag har hela tiden trott att eftersom han är i ett sådant otroligt behov att närhet så är han nog tryggast o mår bäst om han får vara där vi är hela tiden.
Så jag har låtit honom sova i sin sitter, i soffan eller på ett täcke på golvet. O jag har tolkat honom som en orolig själ eftersom han bara sovit max en kvart åt gången. Dumma jag.
Idag la jag honom istället i sin vagga, i mitt o makens sovrum men fördragna gardiner "inrullad" i stt täcke. O vad händer då? Jo, han sover i två timmar!! Så jag hinner både med frukost, sysslor o dusch i lugn o ro!
Skönt för mig o skönt för min lilla Ludde <3

Eftermiddagen har dock varit sämre men många jobbiga rapar som skapat smärta i magen. Linnéa var som tur var på bättre humör och hjälpte mig att damma och dammsög också med sin egen dammsugare.
Hon är så söt för tillslut så säger hon - Mamma, nu orkar jag inte mer! O så stänger hon av dammsugaren o sätter tillbaka den i klädkammaren.

Nu orkar inte jag heller mer utan ska slå mig ner i soffan o titta på 30 grader i februari. Skitbra serie!

I vagnen sover man också gott.

2 kommentarer:

 1. Det var väl skönt att du fick kläm på Ludviks
  behov !
  Söta kläder
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Det är tydligen som det sägs: olika barn, olika behov. Skönt när man listar ut vad det är de behövs.

  Tack för din kommentar hos mig. Jag var ju off en period. Grät för typ vad som helst så inte ens bloggandet kändes roligt. Men jag är mycket gladare period nu och imorgon blir det förhoppningsvis igångsättning!

  kramar

  SvaraRadera