tisdag 21 februari 2012

En vecka senare, typ.

Blev lång paus där igen. Mats låg däckad större delen av veckan vilket gjorde mig ensamstående och egentid, det hade jag ingen så därför inget bloggande.
Vi har iaf ägnat oss åt mestadels trevliga saker. Vi har haft mamma, pappa, syster, svärmor, svägerska, lillkusin, gammelMorfar, Margareta, GamlaMormor på besök vid olika tillfällen.
I fredags var vi på Mats farmors begravning. Hon var en gammal dam på nästan 97 år så det var igen sorglig tillställning utan mest ett stillsamt farväl av någon som levt livet lyckligt och fullt. Mats syster kom ner från Stockholm av den anledningen och hade sonen Viggo med sig.

Det tyckte Linnéa var jättekul! Viggo är 4 år och hon trivdes verkligen med att ha en storebror i huset. Viggo som har en 2 årig lillebror hemma var väl inte lika förtjust i Linnéas sällskap men de lekte ändå bra och i lördags fick de busa loss på Leos lekland.

Nu har jag en vecka full av praktiska göromål framför mig så dags att ta itu med de för dagen utvalda. Ludvig sover nu bra på nätterna men då sover han knappt på dagarna så det gäller att vara snabb när han väl tar sig en lur. Hej på en stund!


Bilder från igår....

Var är pappa?
Kreativa familjen.
Koja!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar