onsdag 29 februari 2012

Duracellkanin.

Ludde sover ju bättre på nätterna nu (ta i trä) och det gör under för min dagliga ork.
Idag har jag; fixat till mig o barnen, varit ute med hundarna, promenerat till Triangeln (köpcentrum, tar 1 timme att gå dit), shoppat tråkiga nödvändigheter tills jag fick ångest av all trängsel, tagit mig hem med buss, underhållit Ludde, hämtat Linnéa på dagis, gått ut med vovvarna igen, tagit en motionspromenad, lekt med barnen, städat 3 av nedanvåningens 8 "rum", dammsugit allihopa, bakat en kaka och tagit en lång dusch i lugn o ro. Inte en enda stilla stund förrän nu.
Men jag klagar inte, är jag bara pigg så är jag gärna igång. Hann sätta mig ner lagom till Game of thrones, fast eftersom de dödade hunden i kvällens avsnitt så vet jag inte om jag vill se den mer. Dumma manusförfattare, man får väl inte döda hundar?!

Om någon undrar vad Mats har gjort under tiden jag gjort ovanstående så har han pluggat, lämnat på dagis, lagat mat och lekt en massa med barnen så han är närvarande han med. Fast jag är såklart duktigare än vad han är.

Nu ska jag sova (förlåt för att jag är så dålig på att svara på kommentarer, ska bättra mig). F.r.o.m denna veckan så går Linnéa bara deltid på dagis så imorrn ska jag roa vild tvååring genom att ta med henne (o lillebror) till öppet hus i kyrkan. Godnatt!


Snutteplutt!

2 kommentarer:

  1. Imponerande mycket du hann med på samma dag! Och mycket motion också. Trevligt!

    SvaraRadera
  2. Jösses va mycket du hunnit med !?
    Jag önskar er en riktigt härlig fredag. Hoppas vädret är lika härligt i skåne som här uppe i karlstad ! Kramar

    SvaraRadera