onsdag 1 februari 2012

Ännu mer minus.

-1,6kg till o då blir det alltså -4,9kg på två veckor. Mitt mål är -10 till Ludvigs dop i slutet av mars o det verkar ju som att det ska gå vägen....

5 kommentarer:

 1. Bra jobbat!!!

  Ja hon kläckte ur sig typ att Ellen "surat/varit ledsen hela dagen" och att hon tyckte att Ellen inte skulle få ha bebis, napp och snuttis med sig.. att hon skulle vänja sig av vid dem! Och senast förra veckan fick jag höra av den "riktiga personalen" om hur duktig Ellen blivit med just bebis, att hon lämnade dem glatt till fröknarna och fick dem när hon ska gå hem! Tro fan inte att hon lämnar bort bebis till en ragata ;) sen sa hon att jag skulle vänja henne av vid det på dagis, vilket jag itne fick att gå ihop, eftersom jag INTE är med på dagis, jäkla pucko till tant! Idag var det dock en glad och lycklig Ellen som jag hämtade, snacka om vad bra personal kan göra!!
  kram

  SvaraRadera
 2. Bra där!! du är så duktig!!

  Det finns en utmaning till dig på min blogg!
  KAR

  SvaraRadera
 3. Bra gjort! Du kommer att lyckas! Heja heja!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow, jag blir nyfiken, vad gör man egentligen? Har fått för mig att vv är typ tallriksmodellen och sunt förnuft, dvs inte för mycket och inte onödiga saker typ kakor, stämmer det?

  SvaraRadera