tisdag 18 oktober 2011

Födelsedagspresenter!

Min lilla älskling fyller ju 2 år väldigt snart! O eftersom jag har haft fullt upp med skolan så har jag inte hunnit förbereda inför den stora dagen så som jag hade önskat, men det ska jag ta tag i nu.
Material till inbjudningskort är inhandlat och nu är även alla födelsedagspresenter beställda. Vi drog ner på antalet i år. Förra året fick Linnéa 13 st bara från mig o Mats och det var lite väl många för henne att hantera. Hon får ju dessutom en massa presenter från släktingar o vänner och snart är det ju julafton också!

Detta får hon av oss i år, allt beställt från Lekmer.
Förstoringsglas och hink från Jabadabado, bra till Linnéas insektstuderande och kotte och steninsamlande. Djur från Schleich, vi har samlat på dem sedan Linnéa föddes och hon älskar dem. Nu gör vi så att när hon upptäcker ett nytt djur så får hon det samtidigt i leksaksform och en av hennes största intressen just nu är att titta en en bok om vilda djur där hon speciellt fastnat för noshörningarna och tigrarna.
Tamburinen är också från Jabadabado och släpet är till hennes älskade Bobbycar som hon kör runt som en vilde med här hemma.

 
  3 kommentarer:

 1. Bra grejer där! Tänk att hon fyller 2 snart! Minns faktiskt förra året när hon skulle fylla 1.
  Vi ger inte heller så mkt presenter för jag känner att det blir lite för mkt för henne då. Bättre att köpa några få och verkligen känna att det är bra grejer.
  Kram och passar på att önska er en fin onsdag

  SvaraRadera
 2. Skall bli roligt att se dem på födelsedagen
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 3. De där djuren är så fina haley har flera men de e dyra tyxker jag. typ 70kr för en tugerunge!

  SvaraRadera