måndag 10 oktober 2011

Denna gången var det inte CSNs fel....

..... utan skulden till mina problem ligger helt hos Lunds universitet. De har MISSAT att registrera mig på programmet över huvudtaget!!!!! Hade vi alltså inte haft färdighetsträning och praktik som är obligatorisk så hade jag inte ens kunnat bevisa att jag påbörjat mina studier, som tur är har jag ju också medverkat på en examination.
Av någon anledning finns jag med på klasslistorna men hade alltså aldrig kunnat få ut poäng för det jag presterat om det inte hade upptäckts nu. Så tack till CSN o deras hårda regler istället.

Lunds Universitet lever på gamla meriter känns det som. Tvi.

6 kommentarer:

 1. mehh så kan de väl inte göra, man får ju ha koll på sådana saker, tur att det upptäcktes nu så att det inte hade gått längre tid

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det löste sig
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 3. Hej hej!! Anledningen till att jag jobbar e ju för att jag inte vill ha in Nova för tidigt på dagis :) så augusti nästa år har jag ansökt om plats.Två kommunala en privat o vill helst ha henne på den privata.Hur e det med dig då?? Kram

  SvaraRadera
 4. det är ju helt galet ju, ja snacka om att leva på sitt namn!! hoppas nu det löser sig snabbt och smidigt!! kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Skönt att det löser sig iaf =)

  Försök att lägga det åt sidan att du inte trivs med din kropp. Jag vet att det inte är lätt, men det är ju bara tillfälligt..

  SvaraRadera
 6. Alltså, det är så himla märkligt vad saker kan gå fel ibland. Hur kan de missa vilka som studerar?! Skönt det löste sig tillslut i alla fall.

  SvaraRadera