onsdag 5 oktober 2011

Ett rekord ingen vill slå.

+25kg på 30 veckor. Japp, så är läget här. Skitkul. Blev en lika jobbig graviditet som förra gången alltså. 13 kg kvar tills mitt viktrekord. Hoppas verkligen att jag slipper slå det, men det är två månader kvar till BF o svullnaden i benen har precis börjat synas, känseln är finns fortfarande kvar i händerna och jag vet alltså att det kan bli mycket värre än.

Annars är alla värden bra fortfarande, inte ens blodtrycket har gått upp än. Bebis växer som han ska o hjärtat slår fint. Jag mår bra de dagar jag är ledig, när jag är i skolan är jag helt slut. Det värsta är att jag skäms så otroligt mycket för hur jag ser ut och skulle helst isolera mig inomhus tills mitt barn är här. Undviker sociala sammanhang så mycket jag bara kan.
Det enda positiva med att må såhär pissigt är att jag mår så otroligt bra efter att jag väl har fått föda. Efter Linnéa var här o all vätska försvann så kändes det som att jag skulle kunna flyga, så lätt o full av energi kände jag mig då. Så det längtar jag efter nu.....

Längtar efter att se ut såhär igen.

4 kommentarer:

 1. Lider med dig. Inte kul när man inte trivs i sin kropp. Men snart så är bebisen ute och då kan du flyga fram igen:)
  Skönt att alla värden är bra!
  När jag väntade S så domnade mina händer bort helt i slutet och BM sa det var normalt, vilket det sen visade sig inte vara. Numera sover jag konstant med handledsskydd för att slippa skaka händerna till liv 100 ggr/natt. Gissa om jag inte vill ha henne som BM om jag skulle bli gravid fler ggr.
  kram

  SvaraRadera
 2. Godmorgon vännen !! Jag förstår att det känns som om du är tung och lite otymplig, men du har varit sp duktig på att gå ner i vikt förrut, så du klarar det galant igen när det är dags ! Passa istället på att unna dig lite godsaker och njut av tjockismagen och livet där inne !! Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig höstbild du har som header. Jag förstår att du känner dig tung och otymplig. Dagen innan jag fick Nea vägde jag tresiffrigt. Men tänk såhär: du är bara gravid i nio månader och har resten utav livet på dig att gå ner i vikt. Just nu gör du jorden, världen men framförallt familjen en jättetjänst. Du gör det vackraste en kvinna kan göra, vänta ett barn.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Håll ut fina du, snart har ni er lille kille och snart ser du ut som innan igen.

  Kram

  SvaraRadera