söndag 15 juli 2012

Utflykter och utrensing.

Jahapp, det är ju semester och på semestern så kan man ju inte sitta framför datorn, vilket ju märks på senaste tidens uppdatering.

Vi har iaf haft en effektiv vecka då vi varvat trevligheter med praktikaliteter.
Vi har varit på Leos lekland med Marina och Elias. Skitkul! Speciellt för mig som äntligen kunde vara med o leka.
De andra gångerna vi varit där så har jag varit gravid, lite mer gravid, höggravid och nyförlöst och inte riktigt känt för att trängas med 100 andra människor i branta lekställningar.

Förra söndagen var vi på Ystad djurpark, alla vi fyra, min mamma, pappa och mormor. Så mysigt med en riktig familjeutflykt! Vi beundrade djuren, badade i poolen och åt glass i skuggan.
I förrgår var vi i Bok"skogen" och promenerade och fikade med närgångna, väldigt söta änder som sällskap.

Jag har länge velat genomföra en rensning av vårt hus. Efter fem år så har man samlat på sig mer skit än vad man behöver och vind o förråd var fulla till bredden av saker som vi inte sett och inte saknat på flera år. Men ack, vad svårt det är att ta initiativ till sådana tråkigheter!
Orken kom när grannarna berättade att de fått svartmögel på hela sin vind/ovanvåning pga felaktig isolering!
Så nu är vind, klädkamrare, och garage utrensat och skiten på tippen, inget mögel hittade vi (vårt hus var korrekt isolerat) men huset är nu 1 ton lättare och vi kan andas ut.

Idag, då ska vi till Ikea. fast nu sover alla så jag njuter av lugnet. O jag njuter bäst om jag inte sitter här. Så hej, vi hörs igen!


Surikaten- världens sötaste djur!

Silkesaporna lever fritt i parken men lämnar inte området.

Kärlek?

Fika i skuggan.
Ludde med sin GamlaMormor och Mormor.


2 kommentarer:

 1. Fina bilder, så roligt att titta på ! Jag körde förbi idag söndag ca. 16 men vågade inte ringa på då rullgardinerna i sovrummen var nere !
  Ni var nog helt slut av allt röjande, men så skönt att få det gjort
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. det låter som om ni njuter av riktigt härliga dagar !! Visst är surikaterna tuffa ! Vi tittade ju på dem på grönan häromdagen och dom var så himla söta där dom satt i små klungor och myste :)
  Kram

  SvaraRadera