måndag 30 juli 2012

Landskrona och så lite Helsingborg.

Ny vecka och bara två veckor kvar av vår lååånga semester. Men vi ska inte deppa för mycket för det ser ut som att vi ska kunna vara hemma lika länge tillsammans nästa år. O då har man verkligen tur!

Iaf, vi hade en underbar helg i Landskrona hemma hos mina föräldrar. Mina syskon var också på plats och planen var att vi skulle spendera hela lördagen på Borstahusens strand. Men vädret ville annat. Så en rundtur på nätet och så hittade jag Fredriksdalsparken i Helsingborg! Dit åkte vi o så fint där var!
Gamla bevarade byggnader, parker, lantdjur, allt i vacker miljö! Dit kommer vi absolut att åka fler gånger! På kvällen grillad vi och åt middagen ute under tak, sen spelade vi UNO tills jag förlorade och sov si så där gott med en orolig Ludde i sängen.
Söndagen ägnades åt umgänge, promenader och spelande av samma spel. Tills jag förlorade.
På kvällen blev det hemfärd och jag blir alltid lika vemodig av att skiljas från föräldrar och syskon.
Jag trivs så otroligt bra ihop med min familj och jag är så tacksam för att vi har en sådan fin relation allihopa! Hoppas att vi kommer ha det likadant när våra barn sen är stora. Det var min mamma o pappas stora dröm och den gick i uppfyllelse.

Nä, nu ska jag schemalägga morgondagen. (Nej, det är inte så knäppt som det låter).

En 1600-tals gård och min mor.

Tjusigt!

Nyfiken på sina jämlikar......

En trött Ludde somnade på golvet med en handdocka (hund) som kudde.


3 kommentarer:

 1. Så fint skrivet !
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Håller med ovanstående, så fint skrivet! Det är få förunnat att lyckas ha hållt ihop familjen och att alla trivs tillsammans, så när jag läser eller hör att sådant fortfarande händer så ger det mig hopp!

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Sitter här med ögonen fyllda av tårar, glädjetårar... Fint skrivet om det finaste som finns, familjen och pappas och min lycka över att ni som vuxna faktiskt fortfarande vill umgås med oss. Nu när ni kan välja bort oss om ni så skulle vilja. Älskar er alla av hela mitt hjärta!

  Mamma

  SvaraRadera