torsdag 5 juli 2012

Enkel utflykt.

Då Linnéa är inne i en ny trotsfas så är det bäst att ta sig ut ur huset om dagarna. När vi är ute bland andra människor så är hon nämligen än så länge from som ett lamm.

Nu har vi ju inte en egen bil så gäller det att vara påhittig och utnyttja vad staden har att bjuda på (vilket ju inte är alltför mycket). Idag bjöds vi ju på varm och molnigt väder vilket ju innebär en perfekt dag för strandhäng med småbarn. Så vi packade ner barn och matsäck i vagnarna och begav oss mot Sibbarp. På vägen dit hann vi leka på lekplatser, kasta pinnar i bäcken, lukta på blommor och sjunga en massa sånger.
Väl framme fikade vi, letade efter fina stenar och doppade fötter och ben i det lite för kalla vattnet.

En mysig dag helt enkelt. Imorrn ska vi låna bil så då ska vi ta oss utanför stadens gränser, så vi hoppas att rapporterna om regn är felaktiga!

Förresten, ikväll tog Linnéa min Iphone. När jag sa till henne att hon inte fick ha den just nu så svarade hon;
- Amen, mamma, jag ska kolla Facebook!

Jisses.

Några pippisar kom förbi.

Sand var kul och otroligt nog så försökte Ludde inte ens smaka på den!

2 kommentarer:

 1. Tack för titten och så kul för Ludde att kunna kravla sig fram,det måste vara en upplevelse
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Mmmm denna trotsålder prövar en tålamod emellanåt;) Har en till här hemma som testar gränser. Pust.
  Sv; nope vår hund blev inte sjuk. Tyvärr var det en trist incident som gjorde att vi blev tvungna att ta bort honom. Himla trist att vara utan hund:( Som det ser ut nu så kommer vi att vara utan hund ett tag. Är inte riktigt överens om ras och det låser en ganska mycket också.
  Kram

  SvaraRadera