söndag 1 juli 2012

Sommar i dagarna två.

Vi har ju inte haft någon sommar att skryta med direkt så när det nu varit fint i två hela dagar så har vi passat på att njuta ordentligt!
Igår hade vi redan bestämt oss för en lugn dag hemma efter en vecka full av besök både här och där. Trevliga sådana såklart, men likväl utmattande för en liten 2 åring.

Så vi fyllde poolerna till barnen, slog läger i trädgården och spenderade sen hela dagen där. När kvällen nalkades så packade vi ner barnen i vagnarna o promenerade. 3 timmar var vi ute. Det finns ju många fina promenadstråk här i Limhamn.
Att maken min har träningsvärk idag fick jag egentligen inte nämna......

Idag packade vi istället in oss i mormorsbil och körde upp till mina föräldrar i Landskrona. Vi tittade på djur och lekte i Karlslundsparken o sen mös vi med hämtmat och solhäng i "deras" trädgård. Hur mysigt som helst.
Barnen sövdes i bilen på vägen hem så vi har kunnat titta på tv i lugn o ro. Jag har inte tittat på fotbollen, nej, Barnmorskan i East End lockades faktiskt mer.

Nu lockar sängen, riktigt mycket. Natti!

Behöver man olika nivå på vattnet så får man ju ha två olika pooler.

Solstrålar på Soltrålen.

På väg till Sibbarp.

Öresund.

Mamma o pappa bor i ett litet hus med fyra lägenheter och gemensam trädgård. Hur mysigt som helst. Att lägenheten ligger mitt i Landskrona centrum märker man inte alls. Landskrona är faktiskt en riktigt trevlig stad, ryktet till trots.


2 kommentarer:

  1. Härliga dagar! Och det ser ut som ni haft riktigt mysigt:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. sådana härliga bilder, ser underbart ut !
    Kram Mormor

    SvaraRadera