fredag 27 juli 2012

Åh, ljuva tillvaro!

Vi har det alldeles förträffligt bra för tillfället! Vi är inne på vår 6e semestervecka och då har man ju verkligen kommit in i det härliga semesterlunket som man så längtar efter resten av året.

Sen vi hördes sist så har vi hittat på en massa trevlig saker. Vi har varit på Österlen hos mina svärföräldrar. Där njöt Linnéa av upptåg med farmor och jag och Mats fick sovmorgnar och besökte Sjöbo marknad och Forsakar på egen hand. På lördagen var vi runt och tittade på skånska slott tillsammans med Linnéa. Vackrast var Kronovalls slott som till vår stora lycka hade tornerspel just den dagen!

Väl hemma igen har vi haft besök av min fina mamma och mormor, varit på Almåsa hos Marina, Andreas och Elias. Linnéa och Elias badade heeeela dagen  o hade så roligt!
Igår var Lisa, Maya och Tuva här till kl 20 på kvällen och vi hade lika underbart trevligt som vanligt! Barnen leker så fint!

Idag har vi bara slappat och faktiskt badat i vår lilla pool samtidigt hela familjen! Lika trångt som det låter, men roligt var det. Linnéa var särskilt glad över sina galna föräldrar som plötsligt bröt mot alla stänk och plaskregler o sen låg där i poolen med kläderna på!

Inte helt fel att ta en pw i dessa omgivningar. Lite svårt att koncentrera sig bara när man möter hästar, får, hundvalpar och ödlor på vägen. =)

I Svinaberga huserar mest kor.

Fotboll!

Inte nu längre. Helmer vill gärna vara med o fånga!

"Riddarna"

Glad i trädkojan.

Linnéa och Tuva tar skydd från regnet (?)


Shit vad jag är lycklig! Linnéa, Ludvig och Mats, Helmer och Doris, ni är de bästa man kan dela varje dag med! Min fina lilla familj <3

7 kommentarer:

 1. Underbart!

  sv: Hej Johanna! Ja det stämmer, klänningen är köpt på Ellos. Visst är den fin? Det är kul att variera den med olika färgade skärp och matcha med skor i samma färg.
  Vad synd att din inte passade.

  Kram/Fina Frun

  SvaraRadera
 2. Sv: ja visst har dem fina kläder där;) klänningen som jag har på mig kommer från bondelid och är köpt i höstas på mq.
  Vad härligt med semester, vår börjar nu på måndag även om jag och barnen varit hemma hela sommaren, men nu ska vi vara tillsammans hela familjen myspys;) ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att få vara lycklig:)) Njut av varje sekund och det tror jag att du gör.
  Sv; jepp det blir en massa bad i poolen här hemma:) Underbart.
  Hinner inte heller alltid med instagram men tar det lite då och då. Men jag kunde inte hitta dig där:(
  Kram

  SvaraRadera
 4. Bara en KRAM till er alla
  Gamlamormor

  SvaraRadera
 5. Gud vad härligt! Precis så ska livet vara!

  Att älska och att bli älskad.

  SvaraRadera
 6. Det blir nog faktiskt så !
  När klänningen kommer ska den provas för att sedan "gömmas" undan i ett annat hem i väntan på bröllopet. Vi gifter oss inte förrän i solnedgången den 10 nov, och hela den dagen är tanken att vi ska spendera på varsitt håll, så hela min "uppenbarelse" får bli en överraskning. Spännande och härligt :)
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Psssst hittar inte dig på instagram:( Kan du skriva en gång till vad jag skulle söka på:)
  kram

  SvaraRadera