fredag 8 juni 2012

Trevligheter och festligheter.

Den här veckan har varit full av trevliga händelser. I måndags var vi på 80års kalas hos min morfar. Bara Linnéa och jag för Mats o Ludvig var ju dunderförkylda. Linnéa spexade och underhöll, lekte med gammelmorfar och snackade. Hon är inne i en väldigt social period just nu och pratar med alla vi träffar, var vi än träffar dem.

I tisdags var vi ute och handlade till Linnéa. Cykelhjälm, sommarskor och nya byxor.
Hon växer ju så att det knakar! Detta året fick det bli Skopunkten, ballerinaskor, låtsascrocs och gummistövlar inhandlades.
Förra året fick Linnéa ett par Kavat"sneackers", ett par Kavatsandaler och ett par riktiga Crocs. Ni kan ju tänka er vad det kostade. O innan sommaren var slut så hade hon växt ur dem alla.
Så sommarskor läggs det inte så mycket pengar på igen, men vet ju inte ens om man får chans att använda dem......

I onsdags gjorde vi nått vi inte gör ofta, vi hade en helkväll utanför huset, jag o maken. Vi träffade mina syskon för middag på Texas Longhorn och sedan Prometheus på bio! Riktigt trevligt hade vi, fast det har vi ju alltid. Vi var inte hemma förrän efter midnatt och mina föräldrar som var barnvakter var något trötta dagen efter....

Igår var det dags för 2½ års kontroll och Linnéa impade som vanligt. Hon sjöng på eget initiativ "Ekorrn satt i grannen" med melodi och berättade en massa historier. Bm bekräftade att hon ju pratar som en 4 åring. Vet inte hur det blivit så, fast vi är ju en pratglad släkt.....

Idag var vi inbjudna till dagis på Sommarfest, i regnet. Barnen skulle uppträda i parken o tårta och bullar skulle det bjudas på. O det gjordes det, fast inne på lilla dagis där de duktiga små barnen fick sjunga för oss föräldrar i omgångar eftersom ingen lokal rymde oss alla på samma gång.
Så synd om barnen att vädret blev som det blev! Men de var så duktiga ändå o sjöng så fint!

Nu skulle jag egentligen vilja sova men det vill inte Ludde och det är ju han som bestämmer.....

Såhär såg det ut innan idag när Ludde skulle sova middag, Linnéa hade helt andra planer..... Till Luddes stora glädje!

Galet glad trots en jobbig förkylning. =)

2 kommentarer:

 1. Tack för mysigt sällskap på Dagis och så goa de var när de sjöng !
  Kram gamla mormor

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild på barnens bus! Och imponerande att hon pratar så bra redan.

  Sv. Kul att du ville gissa barnens namn. Nu har jag avslöjat. ;-)

  Kram

  SvaraRadera