tisdag 26 juni 2012

Första gånger flera!

Här går det framåt i en rasande fart. Ludde är ju en minlitenplutt på 7,1kg men han är stark som bara den.
Igår ställde han sig upp för första gången. I spjälsängen när jag hade tänkt lägga honom. Först upp på knä o sen tog han sats igen o ställde sig upp på riktigt. Jisses, 6½ månad är han, han föddes ju nyss!
Som ni ser på bilderna så blev han superlycklig över detta framsteg, han har ju som sagt längtat efter att kunna röra på sig sen han föddes, typ.

Men det slutar inte där, idag har han tagit sina första riktiga krypsteg, hans första tand har brutit igenom och han har fått bada i poolen för allra första gången.
Han har länge haft siktet inställt på hundarnas vattenskål så jag gissade att han nog skulle kunna tycka att det var kul att plaska lite på riktigt. O jag hade rätt, poolen var bara fylld med lite lite vatten o när han fick se den så tog han tag i kanten o drog sig ner i den och sen kravlade han runt o plaskade på varenda mm av poolytan. Total lycka!

Linnéa var inte jätteförtjust över att få dela även sin "vattenpool" med Lillebror men när hon kom på att hon kunde tvätta honom med en tvättsvamp under tiden han plaskade så blev det lite roligare.

Linnéa tyckte att Lillebror var skitkul ända tills han började kravla, nu är han ju överallt o pillar på "hennes" saker. Men hon vänjer sig ju.

Nä, lagom hjärndöd är jag vid denna tid på dygnet så nu säger vi Godnatt!

Underbara glada du!

Lycklig som få!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar