lördag 2 juni 2012

Stilla ro.

I måndags lämnade min man in sin D-uppsats och efter det så har ett helt otroligt lugn infunnit sig i det här hemmet. Jag är så avslappnad att jag knappt kan tänka en enda vettig tanke och jag njuter av dagar utan tider som måste passas och många saker som måste pressas in på begränsad tid.

Visst, uppsatsen är inte godkänd än, inte förrän den 12 juni ska Mats försvara den och innan dess ska han även opponera på en annan. Men ändå, det största jobbet är gjort.
Så vi slappar så mycket vi kan och bara är. Vi leker med barnen, lagar god mat, tar långa rundor med vovvarna, går på cykelturer med Linnéa, utforskar området och provar på alla lekplatser vi går förbi.

Som sagt, jag är så avlappnad att jag kan kan tänka så nu ska jag lägga mig på soffa, titta på Game of thrones och klia mig på gumpen. Jag hade nämligen turen att få 10 myggbett på ena skinkan i natt o det är lika obekvämt o osnyggt som det låter.

Min duktiga tös.Visst ser hon stor ut min lilla 2½ åring?

Favoritsysselsättningen. 1½ timme var hon ute o cyklade idag!

Ludde utnyttjar lugnet till att filosofera över livets viktigheter.


4 kommentarer:

 1. Goa bilder
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Hej på er godingar!!

  Vad härligt det låter, precis som det ska vara. Låter som ni verkligen njuter av livet å dagarna tillsammans, härligt! måste kännas undebrart :)

  mysiga bilder också, som alltid. Å vad stora dina barn blir. (mina med för den delen) syns ju mest på lille Ludde såklart. stora duktiga killen, blir spännande nu då när han tar sig fram :)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Visst sören ser hon stor ut, men de börjar bli stora våra små =)

  Hörredu.. Dags att uppdatera headern ;-)

  SvaraRadera
 4. Grattis till din man! Skönt att bli färdig. Din tjej är verkligen en stor tjej nu! Jag kände knappt igen henne. Tiden går fort...
  Kram

  SvaraRadera