måndag 11 juni 2012

MiniMe.


På väg hem från dagis i fredags så insåg jag plötsligt att jag håller på att skapa en liten kopia av mig själv. Titta bara, gummistövlar, svarta leggings, klänning o liknande jackor. En liten MiniMe. Vi är ju utseendemässigt lika också jag o min lilla dotter. Det lustiga är att Ludvig är jättelik Mats. Lagom klyschigt =).

O japp, det är såhär jag klär mig. Jag gillar min stil, den är avslappnad o bekväm, inte tillgjord o ber inte om uppmärksamhet. (Jag brukar säga att jag är en moderat i en socialists kläder...=) ) Så det är ju ingen större fara om jag överför den till Linnéa ett tag. För det där om att barn har en egen stil, det stämmer ju inte riktigt. Våra barn har den stilen vi ger dem, iaf tills de börjar välja själv......

Min klon igår. Hon somnade på golvet vid 16.30. Jag trodde hon skulle vakna av att det var obekvämt så jag gick in o nattade Ludde, somnade själv o två timmar senare låg hon fortfarande kvar! Vi bar in henne till sängen o sen sov hon till 06.45!! 16.30 till 06.45!! Snacka om trött!

Nä, borde man engagera sig i fotbollen nu?


1 kommentar:

  1. Va fina ni är båda två!
    Ja det blir nog lätt så att de små bli mini-kopior av en själv, här är det ju i alla fall så, förrutom att jag inte har klänning lika ofta som Ellen :)

    SvaraRadera