fredag 23 december 2011

Vår Ludvig.


I 10 dagar har han nu funnits i våra liv, älskade lilla Ludvig. Han är precis som sin syster en lugn bebis som gillar att vara vaken sent på kvällarna och sova bort hela dagarna. Likt Linnéa bajsar han typ 15 gånger om dagen och har en hes röst som gör att hans skrik mest är söta och inte ett dugg jobbiga. 
Han skriker inte så värst mycket, i princip bara när man rör vid honom med en våt tvättlapp eller när jag inte får fram brösten tillräckligt snabbt.
Utseendemässigt är han inte alls lik Linnéa, Linnéa var, trots att hon bara vägde 195gram mer när hon föddes, mycket mulligare med tjocka lår. Ludvig är jättesmal med världens tunnaste ben! Han känns så ömtålig! 
Han har ljust hår över hela hjässan och lika ljust fjun över nästan hela kroppen. På axlarna har han riktiga virvlar. =) Han är jättestark i nacken och kan lyfta huvudet väldigt högt när han ligger på magen, likaså är han stark i benen och kan sparka ifrån ordentligt.
Ja, han är ju helt enkelt alldeles, alldeles underbar!!

8 kommentarer:

 1. stort grattis till Ludvig! va härligt att han är här nu och att allting verkat ha gått bra! det var ju en precis lagom stor bebis också:) Underbart!

  Sv:javisst är det konstigt detta med randen på magen haha. Man tycker att man borde få det vid nästa grav också om man hade det första gången:)men du fick en tjej först och en rand, jag också. Nu fick du en pojk och ingen rand, och jag väntar ju också en pojk och har ingen rand. Så det är nog en tjejrand minsann :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Gud va söt han är, jag blir ju alldeles bebistokig här hemma!!!

  ha en riktig mysig jul hela lilla familjen på 4a, förlåt jag menar 6 ;)
  kram

  SvaraRadera
 3. God jul snäckan..Skönt att allt är bra med er alla 4..skönt att inte vara gravid mera o kunna mysa med sina goa barn som är allt för en..kram kram

  SvaraRadera
 4. Tack för titten idag. Så roligt att träffa barnen och att få se Ludvig ha öppna ögon, det har han inte haft de andra gångerna !
  Vi ses imorgon
  kram till er alla
  Mormor

  SvaraRadera
 5. God jul till er!!
  Och tack för alla kommnetarer:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till en helt fantastisk liten kille !! tänk vilken julklapp :)
  Jag hoppas att ni haft en riktigt härlig jul och god fortsättning !! många kramar !!

  SvaraRadera
 7. Vilken liten sötnos! Hoppas ni alla mår bra och att ni fortsätter att mysa. :)
  Kram

  SvaraRadera