måndag 5 december 2011

+35 kg på 38 veckor.

Japp, ni läste rätt. Trots det väger jag ändå mindre än vad jag gjorde när jag väntade Linnea.
Svullnaden i ansiktet är nu så illa att den kallas ödem. Mina läppar är enorma o hänger inte riktigt med när jag pratar vilket gör att jag sluddrar. Svullnaden gör också att min underkäke flyttas fram vilket ger mig underbett o svårighet att tugga. Mina ben är stela och känseln i händerna är i princip borta. Trots allt detta så mår jag faktiskt ganska bra. Jag är fortfarande ganska aktiv, orkar sköta hemmet o göra små utflykter. Men visst längtar jag efter att bli mig själv igen.

Bebis mår bra, SF måttet har dock inte ökat sen sista MVCbesöket så jag ska på extra kontroll nästa vecka. Blodtrycket är också bra o alla andra värden likaså. Bara att vänta nu alltså...

4 kommentarer:

 1. Jobbigt med såna bekymmer men skönt att du ändå klarar dig och verkar hålla humöret uppe. Och snart är det dags ju! Hoppas allt går bra!

  SvaraRadera
 2. Gott att höra att du är så positiv:) Snart är det över. Men jisses 35 kg, det är mkt det. Jag gick upp 18 med Smilla och tyckte det var mkt.
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Hihihii förlåt Johanna men fy vad jag skulle vilja se dig just nu! Din beskrivning av dig själv är bara helt underbar :) Fast jag förstår att det naturligtvis inte är så roligt för dig :( Hoppas allt går bra med Lillebror o att han vill hitta ut snart! Kram!
  Annie i skolan (fortfarande..)

  SvaraRadera
 4. Oj, jag förstår att det börjar kännas "Jobbigt", men det är tack och lov snart över !!
  Va mysigt att julpynta lite - även om inte alla julkänslorna kommer flygande på en gång så blir det åtminstone mysigt och stämningsfullt !! Ha en bra dag nu vännen !! kramar

  SvaraRadera