söndag 4 december 2011

Leos Lekland.

Igår var det ju verkligen SKITväder här i Malmö. Storm, ösregn och råkallt. Så nöjesutbudet för en småbarnsfamilj var inte stort.
Vi älskar nämligen naturen, hatar köpcentrum, avskyr stan ännu mer och jag känner inte för att vistas på badhus i mitt nuvarande tillstånd, så vad gör man då? Jo, man provar på Leos Lekland!

O vilken succé! Linnéa älskade det, Mats likaså och jag njöt av att se mina älsklingar ha roligt. Kan ju inte precis klättra o ha mig just nu och hade jag satt mig i en rutschkana så hade jag väl fastnat, men där fanns massor av sköna soffor för mig att sitta i och rent o fräscht var där också.
Linnéa var lite överväldigad av allt först när vi kom in så vi tog det lugnt, gick runt o tittade o studerade andra som lekte o tillslut så vågade Linnéa också. 1½ timme var vi där o det resulterade i att Linnéa sov middag i 3 timmar, somnade i vanlig tid o sen sov till 07.10 idag, så det lär bli fler besök!

Idag blir en lugn dag, mina föräldrar kommer hit, vi ska hänga, äta pizza, dricka cola och leka med Linnéa. Mormor joinar oss senare och då ska vi passa på att storhandla. Skafferi och kyl ekar nämligen tomma härhemma o så kan vi ju inte ha det.
Trevlig söndag!


Gissar att lekplatsrutschkanorna kommer kännas mesiga efter igår.

Två glada!

Kan själv!

Pausa måste man ju göra emellanåt. <3

2 kommentarer:

  1. Rekommenderar Busfabriken :)

    SvaraRadera
  2. Vi funderar på att testa det i jul när vi är lediga. Även Tropikariet i HBG samt en runda till nåt vattenställe.
    Kram

    SvaraRadera