tisdag 6 december 2011

3 årig bröllopsdag!

Idag är det tre år sedan jag och Mats blev man och hustru. Vår bröllopsdag var alldeles underbar, så många fina minnen den gav oss! Allt var perfekt, speciellt känslan mellan mig och Mats, det kunde inte känts mer rätt än vad det gjorde (och fortfarande gör.)
Jag kommer aldrig glömma kärleken i Mats ögon när han såg mig komma ut ut bilen stylad o färdig eller känslan av delad nervositet minuterna innan kyrkdörrarna öppnades, blickarna vi gav varandra under vigseln eller den underbara natten och morgonen på hotell.

Är ni inte gifta så gift er, det är en fantastiskt känsla att ge någon löften som förhoppningsvis ska hållas livet ut.

Du & Jag för alltid.


6 kommentarer:

 1. Hallå!!! Jo vi har varit öppna med vår IVF från början,men får ändå den frågan om o om igen.Men men det e bara o bita ihopa o låtsas som inget när drm säger något.Snart din tur o få tillskott härligt,jag längtar faktiskt efter ny graviditet :) hoppas det e bra med dig annars kram

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till er!! Vad fint, och ja jag håller med, det är nåt speciellt att vara gift!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jisses vad vacker du är!! Som en isprinsessa:) Grattis på er bröllopsdag. Gjorde ni nåt särskilt?
  Jag håller med, att gifta sig är bland det bästa. I februari är det dags för vår 4-åriga bröllopsdag. Det blir tredje gången vi firrar den i Thailand med hummer och champagne:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis lite i efterskott på 3 års dagen!! och shit va vacker du var!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Så himla fina ni var! Visst är det underbart att gifta sig. Det är en dag man aldrig glömmer.
  Sv: skönt att du kommer att bli av med svullnaden snabbt då! Foglossning försvinner rätt snabbt för de flesta kvinnor men eftersom jag har så pass svår kan jag inte räkna med det. Men min sjukgymnast är specialist på just detta så det får bli många besök där både nu och efter förlossningen tills jag är helt återställd.

  SvaraRadera