lördag 31 december 2011

God Jul, God fortsättning och Gott nytt år!

Wihoo, internet fungerar som det ska igen! Känns konstigt att inte ha dokumenterat min sons första tid i livet men det får jag ta igen nu.

Årets sista vecka har gått i lugnets tecken. Ganska självklart när man har en liten nyfödd i hemmet.
Julen firades härhemma med min mamma, pappa, syster, bror och mormor. Mysigt o lugnt precis som vi vill ha det. Alla är klädda i myskläder, på julbordet finns allas favoriter, julklappsleken leks, spel spelas, pappa läser på paketen under granen och sen sover alla över. Underbart!
Flest paket fick såklart Linnéa, trots att hon ändå fick många färre än förra året. Gunghäst, Lillebror docka med tillbehör, påslakanset med bilar, keyboard och en underbar klänning från Zara innehöll några av paketen.
Ludvig fick kläder och babyleksaker. Inget överflöd där, han har ju allt han behöver för tillfället.
Jag fick en skitsnygg klocka, presentkort på Hansa så att jag kan köpa Creamkläder o så välbehövliga fickpengar.

Annandagen var Mats föräldrar och syster med familj här hela dagen och lekte, snackade och åt julrester.
På tisdagen så var Linnéa på äventyr med min mamma och Jag o Ludvig ägnade dagen åt att sova. Min mamma har varit mormorledig denna veckan nämligen. De tio "pappadagarna" har hon tagit ut istället för Mats eftersom han inte har möjlighet att ta paus i sina studier för att utnyttja dem. Ren mormorlyx. 

På onsdagen vaknade vi alla kanonförkylda så resten av veckan har faktiskt varit ganska trist. Träffar har fått ställas in, nätterna har bestått av hostmaraton o dagarna av en ledsen Linnéa. Det enda positiva med sjukdom är det ofta leder till sovmornar, iförrgår sov vi alla till 9.30, igår sov jag till 13 och idag vaknade jag först av alla i huset kl. 11!!! Men nu bör vi ju snart bli friska igen, piggare och roligare. Har massor av saker jag vill göra nu när jag är rörlig igen!

Nä, nu ska jag mysa lite mer med maken! Gott nytt år!!!


Ludvig i sin Mormors famn.

 Morfar hjälper Linnéa med gunghästen som gnäggar, viftar på svansen, rör på munnen o ger ifrån sig galloppljud. En gammal barndomsdröm för mig som min dotter nu får uppfylld istället.

Linnéa läser sagor för sin Mormor.


3 kommentarer:

 1. Ja, det har varit underbara mysiga dagar som jag alltid kommer att minnas med glädje. Älskar er alla!

  Mamma/mormor/svärmor

  SvaraRadera
 2. Anna - Mamma till Kevin (www.annis.111@hotmail.com)2 januari 2012 23:11

  Ser att lillebroren kommit nu! Stort grattis!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så härliga bilder! Jag önskar hela familjen ett härligt 2012!

  Sv: Kul att du gillade vår gröna färg på väggen. Vi är mycket nöjda! Jag har kollat upp vad den heter och fått fram följande: LADY SENSITIVE 10 Kulörkod: S0550-G30Y. Kulören är blandat med JOTUN MULTICOLOR.

  Kram

  SvaraRadera