måndag 19 december 2011

Härliga bebisbubbla! + bilder

Halloj!
Försvann in i bebisbubblan där ett tag. Lika underbart som det låter! Sedan vi kom hem i onsdagskväll så har vi bara myst, myst och åter myst tillsammans hela familjen. Allt har varit så löjligt underbart trots för lite sömn och en lite förvirrad och därför ovanligt trotsig Linnéa.
Hon är väldigt förtjust i sin lillebror, hon klappar på honom, pussar på honom, pratar om honom så fort hon vaknar på morgonen och kallar honom så sött för Lilla vän eller Lilla gumman. Men det är ju ändå en stor omställning för henne och det går mest ut över mig.
Linnéa har inte riktigt varit förtjust i mig sen vi kom hem utan tyr sig mest till pappa, jag ger henne all uppmärksamhet jag kan, pratar med henne, låter henne vara delaktig, myser när hon vill det och låter allt gå i hennes takt.

Idag är första dagen jag är hemma själv med båda barnen och det har gått riktigt bra. Vi har tagit det lugnt, ingen tid o passa ju. Linnéa sover middag nu och Ludvig sover ju mest hela tiden så jag passar på att sitta här och ska snart ta en dusch o baka lite lussekatter till julafton.

Hoppas alla ni andra där ute har det underbart ni med!


Alldeles nyfödd! Inte alls lik sin storasyster men däremot väldigt lik sin far!

Kärlek vid första ögonkastet.

Mys!

Lilla älskade Ludvig!


4 kommentarer:

 1. Jag förstod nästan att det var ngt sånt när jag inte såg fler uppdateringar. Låter härligt med bebisbubbla och jag är riktigt imponerad av att du ens orkar tänka på att baka! Att bli storasyster måste verkligen vara en stor omställning. Jag får följa er och förbereda mig på vad som komma skall här hemma när en liten kille blir storebror.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken litte gobit!! Jättesöt:))
  Hoppas ni fortsätter att mysa rejält.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilken liten goding! hoppa du in i bebisbubblan igen och njut, finns ju inget bättre!! storkram

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka fina bilder! Grattis igen! Ja, visst är det lätt att försvinna in i bebisbubblan - och man vill ju inget hellre! :-)

  Tusen tack för gratulationerna! Vi är så lyckliga och bara njuter av vår lilla dotter! :-)

  Många kramar

  SvaraRadera