torsdag 1 december 2011

Påtvingad vila.

Min kropp är lustig för tillfället. Den ser själv till att den får den vilan den behöver. Jag har skitmycket energi i två dagar o den tredje dagen är jag sedan helt slut och bara MÅSTE vila. Idag är den tredje dagen och jag sitter på soffan med en skål skumtomtar (som jag knappt kan tugga pga av svullnaden i ansiktet) o tittar på skittv  innan det är dags att sova middag. Härligt va?

Linnéa är på dagis. Hon studsade dit idag och gav mig en lycklig kram innan jag gick. Underbart när hon tycker att det är så kul att gå dit! Det är ju inte alla dagar det är så.
Hon är på så tönttrotsigt humör för tillfället. Ber jag henne att ta på sina stövlar så ska hon bara ha skorna, ber jag henne att ställa sig upp så sätter hon sig ner. Inga skrik eller gråt bara en bestämd vägran att göra som jag önskar. Unge!


Nä, nu vila, hörs sen!


Alicia & Linnéa igår när det var dags att säga Hejdå! Linnéa tycker för tillfället att det är väldigt viktigt att pussas o kramas innan man skiljs åt. Alicia var som tur var med på noterna.

Vagnen är tvättad o färdigfixad. Den får stå inne ett tag så att bebis kan sova i den första tiden. Skönt att kunna flytta honom runt i huset även när han sover. Tyvärr har ju vagnen blivit väldigt omodern på bara två år, men det får vi bortse ifrån. Bra är den iaf. En Brio Happy. Favoriten idag är helt klart Brio Go.

4 kommentarer:

 1. man får fokusera på de bra lämningarna och föröska glömma de där krångelmornarna...

  SvaraRadera
 2. Klockrent med mutning ju!
  Det ska jag köra på imorgon ;-)

  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Äh, den ser väl inte omodern ut - fin och välvårdad skulle jag säga !!
  Det är jobbigt när man känner sig sådär låg, och du lär ju ha det än värre som är höggravid dessutom !? Vädret är ju inte heller något att junbla över, det kanske är dags för lite snö snart så det åtminstone blir liiite ljusare !Kramar

  SvaraRadera
 4. SV: Kul att jag finns med på din lista också! Hur gör man förresten en sådan lista? Det ser ju väldigt trevligt ut men är det något som bara blogger har och inte blogg.se?
  Du har också en lillasyster, alltså? Då blir kanske dina barn jätteglada när de är lite större och får små kusiner? ;)


  På Bloglovin står det att du har skivit ett nytt inlägg: "Världens bästa skitskola." men när man försöker läsa så står det att sidan inte finns. Märkligt.

  SvaraRadera