tisdag 30 augusti 2011

Fy 17 vad jag är glad!

Igår var en underbar dag! Så fort jag kom innanför dörrarna på Lunds universitet så fylldes jag av en massa ny energi. Allt kändes så rätt! O när sen uppropet och introduktionen var över så kändes det ännu bättre. Vilka härliga lärare, vilka trevliga klasskamrater, vilka intressanta ämnen som väntar!!

Det är verkligen helt rätt tid för mig att börja plugga, jag är näst äldst i klassen men det ser jag bara som en fördel. Jag känner mig mycket mer självsäker nu än när jag pluggade i början av 20års åldern. Alla andra drömmar jag haft har slagit in, jag är gift med den rätte, har världens underbaraste dotter, en bebis till på g, stabil ekonomi, bor i ett bra område, har två fina hundar o en underbar familj omkring mig som alla mår bra o har det bra! Nu har jag bara studierna kvar o kan ge dem full fokus.

Jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv och det skäms jag inte för. Sjukgymnastutbildningen är inte lätt att komma in på och det är inga stora skillnader i behörighetssnitt på den utbildningen och läkarutbildningen t.ex. I år var det Lunds populäraste utbildning med rekordmånga sökande och JAG kom in! Tjohoo! Mycket plugg kommer det bli men det får man ju räkna med, färdig det blir jag ju iaf någongång.

Att jag igår efter skolan kom hem till en make och dotter som haft en underbar ledig dag tillsammans gjorde inte saken sämre. Mats hade längtat så efter att få rå om Linnéa ensam en hel dag, det var väldigt längesedan sist och de hade utnytttjat tiden väl. Busat i hela huset och varit ute på tre härliga promenader.

Just nu är livet GÖTT!!

Min nya bibel.9 kommentarer:

 1. Vad härligt för dig! Gott när allt känns så rätt.
  Behövs vettiga sjukgymnaster för den jag var hos förra veckan var rent ut sagt inkompetent så jag har bytt till en ny.
  Funderade själv på att plugga till sjukgymnast för några år sen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så härligt att läsa om sådan glädje!!! Jätteglad för din skull, och tycker du emd all rätt ska vara stolt över dig själv!

  Passar på att nämna, att du faktiskt inspirerat mig till att ta tag i mina egna studier också. Så nu kan du vara ännu stoltare över dig själv än vad du redan är =)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att det kändes helt rätt! Jag började också som gravid men är tillbaka nu igen efter 1,5 år hemma...mycket blandade känslor men det ska nog bli bra, man saknar dem små bara:) Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Så härligt att allt blev så bra !
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 5. Guuud va kul !! stort GRATTIS till dig vännen !! Men tvekade du någonsin på att komma in ? ;)
  Ha en fantastisk dag !! kramar

  SvaraRadera
 6. Grattis till att det känns så bra, härligt!!

  Jag röntgade bäckenet pga förlossningen. Om jag ska ska fler barn så kollar de upp redan nu i fall det kommer krävas kejsarsnitt (vilket jag i och för sig skulle kräva ändå).

  SvaraRadera
 7. Min mamma är sjukgymnast och hon älskar sitt jobb. Vad kul att du kom in när det var så hög konkurrens!

  SvaraRadera
 8. hahaha Ja, jäkla minibebis. Nu sitter jag med en stark sammandragning i timmen ungefär. Jag vill fan inte föda mitt i natten. Nu får hon allt vänta tills imorrn

  SvaraRadera
 9. Åh hurra! Vad duktig du är! Heja heja heja dig!

  SvaraRadera