måndag 5 september 2011

Här går det undan!

Jisses vad tiden går fort nu för tiden. Upp tidigt, skola, hem relativt sent. Tro det eller ej men att pendla till skolan tar sammanlagt 3 timmar om dagen. Japp, ni läste rätt, 3 timmar trots att jag pluggar i Lund. Buss från högskola till centralen, tåg o så buss igen o med väntan däremellan och Skånetrafikens dagliga förseningar så får man räkna med 1½ timme för en enkel resa.
När jag väl är hemma är jag helt slut, min kropp är tung och gillar inte alla trappor, obekväma stolar och inte heller den stillastående väntan inför varje transportsträcka. Skolan är trots det lika rolig MEN fy vad jag saknar min Linnéa!! Känns som att jag knappt ser henne nu för tiden.
Så när jag väl är hemma vill jag bara iaktta henne, leka, gosa och busa och njuta av varje sekund tillsammans! Så därför blir bloggen och allt annat runt omkring mig lidande, för familjen får ju gå först.

Något som känns konstigt är att vi nu är en helt normal familj. Eftersom Mats också pluggar (han har mycket lugnare schema) så har vi varje kväll o helg tillsammans. Det var MÅNGA år sedan sist. Det känns så lyxigt att helt plötsligt kunna tacka ja till middagar, kalas, dop mm utan att kolla kalendern först. Nu är vi ju lediga som "alla" andra.

Nä, underbart är kort, nu ska jag sova för imorrn har vi först färdighetsträning i grupp (vi ska vara lättklädda o pilla på varandra) och sen seminarie så då måste jag vara något klar i huvudet. Godnatt!

Några bilder från dagarna som gått.

Linnéa och pappa har fixat i trädgården.

Där de hittade en liten spindel på en sten.

Min Gullunge med sitt tokiga hår.

Mats har spelat Korpenmatch och fick en fotboll på armen, tror att det gjorde lite ont.

Vi har varit hos Mormor och Morfar i Landskrona och Linnéa lyssnade som vanligt på sin favoritspeldosa.

3 kommentarer:

 1. Tack för härliga bilder!
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. jag förstår att det där pendlandet är ettminus, menn guuud va skönt med lite mer ledig tid tillsammans hela familjen ! det är värt massvis !! Kramar

  SvaraRadera
 3. Är det verkligen så illa? Att du tänker på operation tom? Men vännen. Det är ett stort ingrepp så tänk dig för

  SvaraRadera