måndag 8 augusti 2011

- Men vad roligt för DIG!

Sen vi fick reda på att det är en liten pojke som växer i min mage så har min man till sin (och min) stora förvåning flera gånger fått höra - Men vad roligt för dig med en kille!
Vad f-n är det för j-vla kommentar? Vilket århundrade lever vi i egentligen? Vilken förolämpning mot min man och hans kärlek till Linnéa.

Jag o min man är båda av den åsikten att ett barn är ett barn, utan könsbestämda egenskaper och vi har inga som helst förväntningar på att vår son ska komma att bete sig på ett visst sätt bara för att han råkar vara av manligt kön.
Varför vi tog reda på att det är en pojke? Så att vi kunde ge vårt barn ett namn och på så sätt göra det verkligare för oss att vår familj snart utökas med en liten medlem till.

Skulle inte detta vara den ultimata kärleken?
Gissar att min gamla arbetskamrat som svarade - Nej vad synd, det är ju roligare med pojkar! när hon fick höra att jag väntade Linnéa är väldigt glad för min skull nu.....

4 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Håller fullständigt med dig!Fast bland tror jag inte att de som säger så riktigt menar det de säger, utan att det bara går av gammal vana... Säg till dem, så kanske de tänker sig för nästa gång. Puss från mamma.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med, ett barn är ett barn! Och det är klart att ni båda glädjer er lika mycket över lille sonen i magen! :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Men finns det såna människor som säger sånt och tänker så??!!!!!!!!!!! Jisses...
  Du behöver inte en DRÖS (mer än 70 st superfina som nya) med killkläder i stl 62-74? Jag hade tänkt att lägga ut på Blocket men kan ju alltid fråga dig först! ;O)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack för söta bilder och mamma har just skrivit det jag tänkte skriva !
  Kram mormor

  SvaraRadera