måndag 22 augusti 2011

En gravidbild....

.... på mig kan jag bjuda på. Men sen blir det inga fler från denna graviditeten. Anledningen? Jag är som fulast när jag är gravid ( nej, jag vill inte att ni ska säga emot) och varför skulle man vilja publicera bilder på sig själv då?

Jag är nu i vecka 23 och har en mage som är så här stor. Vigselringarna passar inte, mina skor håller jag på att svullna ur. Min näsa har redan svullnat till dubbel storlek och jag är svettig, har dålig hy och är allmänt obekväm. Jag gillar inte att vara gravid helt enkelt.
O nej, alla som går upp när de är gravida äter sig inte till sina kilon, det är en förbannad fördom. Vissa av oss svullnar upp extremt mycket och kan inte göra något som helst åt det. Min bm säger att hon aldrig sett någon som svullnat så illa som mig. När jag väntade Linnéa trodde de att jag fått proppar i benen eftersom de svullnade upp så kraftigt att jag knappt kunde gå. Men som tur var var så inte fallet.

Så en bild alltså, o kom ihåg att inte döma de som inte har lätta graviditeter. Vi är inte alla lata fetton som bara sitter på arslet o äter chips hela dagarna.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker om dig i alla fall och det är inte det yttre som räknas!
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Synd att det finns folk som dömer på det viset =( det är ju det sista man ska behöva känna när man redan känner sig lagom ur form.

  Man kan trösta sig med att gravidtstatusen inte varar för evigt iallafall, och du har passerat halvvägs nu. Kämpa på, och skit andras fördomar!!

  Huvudsaken är att mamma och bebis klarar sig igenom de där 9 långa månaderna, och sen vet du ju vad som väntar, en underbar liten bebis och ett helt nytt liv!!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 3. Den är ju jättevacker!!!

  Jag fick lite dåligt samvete nu faktiskt. Jag propagerar jämt för att man ska röra på sig och äta nyttigt och så där. Att man onte behöver gå upp en massa i vikt bara för att man är gravid. Jag hoppas verkligen att jag fått fram mitt budskap att just JAG mår bäst av det. Jag dömer aldrig någon annan utan försöker bara inspirera och motivera...

  SvaraRadera
 4. Nu är du iaf över halvvägs!
  Kram

  SvaraRadera
 5. *gilla gilla*

  Kul att få se en bild...bättre än ingen alls =)

  SvaraRadera
 6. Men oj, är du gravid igen, det har jag missat! Är visst här för sällan. :) Grattis! Visst är det en fördom, i vissa fall. Ditt och mitt fall t.ex. :) Jag kan inte förstå var alla 17 kg jag gått upp kommer ifrån? Visst, jag är lite svullen, men inte SÅ svullen. Och jag är inte smällfet heller. Fattar inte.. Men det är väl bara att gilla läget. :)

  SvaraRadera
 7. Godmorgon gumman.
  Så fin du är med magen i vädret.Sån otur att du ska må dåligt under din graviditet och svulna upp som du skriver,,hoppas att det inte blir lika jobbigt denna gång som med första..Oj det är ett tag tills vi kan ses men så kan det blir i bland,,'Ha e skön tisdag.kram

  SvaraRadera
 8. Halkade in här via en annan blogg. = )
  Jag kände mig precis likadan när jag var gravid förra året. Jag svullnade upp som tusan och när jag tittar tillbaka på kort så ser jag verkligen inte ut som jag gjorde innan eller efter graviditeten. Näsan tog upp halva ansiktet, haha!
  Så jag förstår verkligen vad du menar!

  SvaraRadera