torsdag 4 augusti 2011

Nedräkningen har börjat på allvar....

Dåligt med bloggandet här. Försöker njuta av mina sista mammalediga dagar så då gäller det att prioritera rätt.
På tisdag är det dags för dagis nämligen. O i rättan tid. Verkligen. Linnéa behöver mer än vad jag kan ge henne, hon behöver andra barn att leka med. Då är hon som gladast. Så åt sidan med mina känslor och fokus på det positiva.

Det är ju inte som att Linnéa ska bo på dagis precis. Jag är hemma på lägsta dagar till 29 aug, Mats fick sin specialistutbildning beviljad av kliniken och kommer börja skolan den 31 o gå max 3 dagar i veckan. Sen ska jag vara mammaledig igen från 21 okt (eftersom förra graviditeten var skitsvår så börjar jag 60 dagar innan BF). Nästa sommar ska Mats vara pappaledig med Linnéa och sen är tanken att han ska jobba deltid medan jag pluggar färdigt from våren 2013. Så ingen fara egentligen alltså.

Dagarna som passerat har vi spenderat i Landskrona med hela min familj plus min morbror (som jag träffar max en gång om året) närvarande, myst hemma, varit på IKEA, ätit mat hos min Mormor, haft släkten på besök och storstädat. Jag då, Linnéa var på stranden med sin Mormor och hennes väninna och (små)barn istället. Mycket trevligare ju.

Nu ska jag dammsuga, duscha och vänta på att The Killing ska börja. Ni har väl inte missat den serien? En amerikansk remake på den danska serien Forbrydelsen ( kallad Brottet i Sverige) men Joel Kinnaman i huvudrollen!!! Riktigt bra då de lyckats behålla den europeiska lågmälda känslan serien igenom.


Mina älsklingar!

Pappa är bäst på poolbus. Han skakar poolen....

Plaskar mest av alla....

Skitkul!

Eller? =)

Mamma däremot är bäst på efterpoolmys.


4 kommentarer:

 1. Här bloggas det oxå dåligt av samma anledning. Jag börjar jobba om em vecka. Njuter av sista ledigheten tillsammans med min lilla kompanjon. Känner oxå att S behöver mer än vad jag kan ge henne alla dar. Hon är aktiv min lilla tjej:) vet inget om mitt schema än så vi får se hur långa dar det blir.
  Njut nu!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Så härliga bilder !
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 3. va tusan - ät det du är sugen på under graviditeten, vikten kan du ta hand om senare ;)
  det gick faktiskt bra - men som du säger. Bio och godis hör lixom ihop ! Nu längtar jag tills i morgon ( lördag innebär en liten belöning - 1 burk cola zero och 10 valfria bitar lösgodis... det du ;) )
  Ha en härlig dag i regnet !! kramar

  SvaraRadera
 4. Åh spännande med dagis! Det kommer säkert gå toppenbra!

  SvaraRadera