måndag 24 januari 2011

Svett och tårar.

Nu har jag varit o tränat och därefter bölat till Guldbaggegalan. Ja, ni läste rätt, bölat. Jag gråter alltid när folk blir riktigt glada och jag gråter för att Per Oscarsson är död. Sån är jag.
Glad blev jag för att Joel Kinnaman (världens vackraste man, efter Mats såklart) vann! Han är underbar. Förundrad blev jag över att Änglagård vann publikens pris, köpte man Helena Bergströms pinsamma gnällande i Debatt måntro?? Tacksamhet kände jag över att svenska folket inte beslutar vem som ska få de andra priserna.

Träningen gick bra även om jag inte gillar att spinna i mörker. Varför är instruktörer så glada för det? Imorrn är det dags igen. Längtar faktiskt, det är skönt att ta ut sig ordentligt ibland. Hade inte svettats ordentligt på över ett år. Mitt senaste träningspass bestod av barnafödsel.

Nu ska jag städa,en av fördelarna (?) med att bo i hus är att man dammsuga vilken tid på dygnet som helst.

Isn't he lovely?

3 kommentarer:

 1. Åh du har samma goda smak som jag;) Joel Kinnaman hello! Snygging där!
  Härligt med träning! Själv är jag inte så förtjust i spinning, blir så uttråkad av att sitta på en cykel. Har också funderat på det där med instruktörer och mörker...är de rädda för sin "publik"? eller tycker de att det bara är myyysigt? Själv tycker jag att det är jobbigt för ögonen. Nä vrid upp ljuset! Ha ett gott träningspass ikväll!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Du kämpar alltså på med spinningen. En annan har tappat sen jag slutade på gym och redan börhat gå upp. FET ångest =(

  SvaraRadera
 3. Hihi ja säg det...många kunder vill ha lite dämpad belysning, tror det är för att de inte ska synas ;) själv tycker jag det är sporrande att se andra, för jag kan minsann köra lika hårt om inte lite till hahaaha.

  Ja visst är han snygg!! Nåt fruktansvärt mycket =)

  SvaraRadera