lördag 29 januari 2011

Flitig är jag.

Är i städtagen för tillfället. Linnéa och jag gick upp kl. 6 idag och redan kl.9 så var hela huset städat. Underbart! Så vi har hunnit med att umgås, sova middag hela familjen och nu på kvällen har jag o Linnéa rensat ur de två klädkamrarna i hallen och gömt hennes vagnar där. Vågade inte plocka undan sittvagnen än. Kommer det mer snö så kommer jag återgå till den istället för att slita på den fina sulkyn.

Mats är borta ikväll igen. På herrmiddag. Försöker att inte vara irriterad över min ensamhet eftersom Mats i stort sett alltid är hemma med oss. Men i helgen är det både VM i handboll, vilket han såklart ska gå på och herrmiddag. Sina vänner träffar han så sällan eftersom han är ensam om att ha ob-tider.
 O hans frånvaro gjorde faktiskt att utrensningarna gick mycket smidigare än vad de hade gjort om han skulle hjälpt till. Min kära make har nämligen lite svårt för att slänga saker. Så jag slänger hans saker i smyg, och än har han inte saknat en enda grej.....

Eftersom min nya datorskärm strejkar så kommer jag inte åt mina nytagna foton så jag avslutar med att bjuda på två gamla favoriter. Behöver jag säga att jag har världens bästa hundar?


En liten Linnéa med söta Doris.

Linnéa och Helmer som älskar henne så.

4 kommentarer:

 1. Wow vad du har varit flitig! Önskar jag hade lite av din energi idag. Tar nog en kopp kaffe till. Hahaha ibland är det bra mycket enklare och smidigare att städa utan karlarna;)
  Jag och Smilla hade hela lördagen för oss själva. K är i Karlskrona med Rotary eller nåt. Kommer inte hem förrän söndagkväll.Han har också haft en massa nu på kvällarna så nu längtar jag efter hans sällskap.
  Har nog sagt dte innan men djur o barn är en underbar kombo:)Söta bilder! Smilla är tokig i våra djur.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hepp, hepp. Har du inget för dig nu på morgonkvisten kan du ju alltid städa vårt hus =)

  Gud så söta bilder på de 2

  SvaraRadera
 3. Sv; Vill tacka så hjärtligt för gratulationen :)

  SvaraRadera
 4. "syskonkärlek" på högnivå!

  SvaraRadera