torsdag 27 januari 2011

Härlig dag!

Kyrkis på morgonen, underbart promenadväder på vägen dit. Linnéa blev jättelycklig när hon insåg var vi hamnat. Vi har ju inte varit på Limhamns kyrkis sen i december. Har tyckt att folk där har varit lite tråkiga. Sitter mest o fikar, få barn som leker och ingen som pratar med andra föräldrar än dem de redan känner. Men idag var vi inte så jättemånga där, flera föräldrar var nya och några av dem lite mer "snackiga". Linnéa kikade runt på alla, studsade på studshästar o gungeligungade.

Efter det var det dags för vägning. Nämnde att jag börjat träna innan jag ställde mig på vågen o fick då höra att jag skulle räkna med att jag gått upp denna veckan. O det hade jag, 9hg!!!!!!! Förklaringen handlade om muskler som inte jobbat på länge, spräckta blodkärl o nått som samlar på sig vatten. Hörde inte riktigt för jag blev så nedstämd. Inte förrän om en-två veckor ska jag räkna med att se ett minus igen visst. Bläääh.

Mats hämtade mormor på sjukhuset efter jobb, hon har opererats för starr idag. Så hon följde med hit, åt middag med oss o sen körde Mats henne hem igen. Stackars lilla mormor som nu bara får titta neråt i dagarna tre. Skoj.

Bjuder på två bilder på världens sötaste tös som nu kan säga både bil och boll ordentligt. Men inget mamma än. Kallt, pappa, vov, dricka, bajs, PiPi funkar också, men jag som längtar så efter ett enda litet ord får visst längta lite till..... Gosig har hon varit idag o pussat o kramats med sin mor.

Extreme home makeover imponerar inte.

Försöker komma åt soporna.


3 kommentarer:

 1. Så fin hon är i klänningen! En riktig Linnéa-klänning! Vi ses imorgon, ska bil mysigt! Puss, puss från mamma/mormor.

  SvaraRadera
 2. Jag svullnade upp som sören när jag började träna, men som sagt. VATTEN. För den delen är det ju inte vågen du ska bry dig om. Kläderna ska sitta bra och du ska känna dig bekväm =)

  Tack för din kommentar ang allergin. Det lugnade mig faktiskt lite =)

  SvaraRadera
 3. Åh hon är så söt lillflickan:)
  Nä man förväntar ju sig att man ska gå ner när man börjar träna, men nu vet du ju vad det beror på. och jag tror det där rättar till sig snabbt.KRAM

  SvaraRadera