lördag 22 januari 2011

Musikalisk?

Linnéa älskar som sagt musik. Hon dansar till alla ljud som är det minsta rytmiska, dammsugaren, tvättmaskinen och kyrkklockor. Det första hon gör på morgonen är att peka på stereon och säga -ik! Det sista hon vill lyssna till på kvällen är hennes speldosor.
Igår invigde jag vår nya barnkammarboksskiva, den med godnattvisor. En av visorna där är Nu i ro slumra in... När Linnéa hörde den stannade hon upp, tänkte ett tag, gick iväg och kom tillbaka med sina ena speldosa som spelar just den melodin. Jag blev sjukt imponerad! Är det inte coolt?

4 kommentarer:

 1. haha det med vaggvisan gjorde Elias också... Exakt!! cd gick på i bakgrunden och han hörde att det lät som en speldosa vi hade och då gick han och hämtade den och tyckte jag skulle dra upp den, för han va så liten och kunde inte själv dra upp den=) gooa tider=)

  SvaraRadera
 2. Haha ja de är smartare än man tror de där små ;)
  hoppas ni har en mysig helg hos mamma/mormor!
  kram

  SvaraRadera
 3. Åh, så duktigt av henne. Inte dåligt måste jag säga. Jag tror minsann vår dotter har ärvt min makes ICKE muiksliska sida. Sjunger falskt som få och dansar fett i otakt hahahaha

  SvaraRadera
 4. Musik är underbart och så otroligt givande och viktigt för barn. Det är fascinernade hur mkt de förstår och tänker själva även när de är småttingar=) Ha en trevlig söndag.

  SvaraRadera