tisdag 25 januari 2011

Ont i rumpan.

Jisses vad jag får ont i "rumpbenen" av de där spinningsadlarna, o då har jag ju ändå en sådan där gelegrej på o allt. Lagom kul att sätta sig på cykeln hem efter passet idag. Aj, aj.
Ja, ja, skönt var det iaf att träna, extra skönt idag eftersom Linnéa och maken testat mitt tålamod hela eftermiddagen. Så jag spinnande bort all irritation och frustration och kom hem på gott humör. O tur var väl det eftersom min kusin passade Linnéa medans jag var borta (maken är på handboll). Linnéa hade varit from som ett lamm hela tiden. Får väl vara tacksam för att hon är mild mot sina barnvakter iaf. =)

Imorse var vi på kyrkis på Lindeborg o vi hade väldigt trevligt. Linnéa har hittat en kompis i en flicka som är två månader äldre än hon själv o de slår följe o hittar på hyss ihopa. De turas om att klättra upp i rutschkanan som finns i lokalen, hoppar av busglädje på avsatsen innan de kastar sig utför kanan med huvudet före. SHIT! Mitt hjärta hoppar till varje gång. Vilda unge! =)

Nu ska jag städa. Ja, jag dammsuger varje dag. Med två hundar, våtväder, grusgångar och ett barn som gillar att tugga småsten så har jag inget annat val.


Medveten Busfia.... Mamma kan inte vända ryggen till en enda sekund.

3 kommentarer:

 1. Vi har samma färg på vår soffa. Men jag borde nog sluta bli förvånad=)

  Lhea ska börja på dagis i agusti (så nästan två.) Det är skönt att kunna vara hemma så länge. Men nu är det dags att börja underhålla. Öppna förskolan here we come.

  SvaraRadera
 2. Ibland kan de prova en tålamod rätt bra både barn och make;)
  Här får det oxå dammsugas varje dag av precis samma skäl som dina. Funderar på att limma fast dammsugaren i handen...;)
  Din svärmor,vad undervisar hon i? Du vet,minnet är kort. Men namnet känns väl igen.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Trodde du att det skulle vara helt smärtfritt att träna ?
  kram Mormor

  SvaraRadera