måndag 31 januari 2011

Fryyyyyser!!!!

Idag har jag varit så himla frusen! En av de få nackdelarna med att vara smal. När jag var tjock frös jag minsann aldrig. O inte blev det bättre av att vi inledde dagen med en promenad på Klagshamns ängar. Skitkallt eftersom man går längst med havet, men vovvarnas behov fick gå före våra idag. Även små taxar måste ju ibland få springa fritt o ta ut sig ordentligt.
Linnéa satt skyddad i vagnen med 4 lager värmande material förutom overallen och hon verkade inte lida ett dugg för hon tjöt av skratt när hon såg hundarna springa runt som galningar. Vi passade på att rasta henne också o när vi närmade oss bilen så försökte hon springa åt andra hållet, hoppas intresset för promenader håller i sig hela livet.....

Hemma blev det en lång varm dusch som inte hjälpte det minsta mot frusenheten. Spinningpasset lyckades dock få mig rejält svettig och efter ännu en dusch så sitter jag här med en relativt normal kroppstemperatur. Ännu bättre blir det snart när jag kryper under täcket iklädd mitt fina, tjocka tantnattlinne.

Nöjda vovvar.

Välklädda.

Brrrrr......

Så mycket att titta på.....1 kommentar:

  1. Haaahha men skojar du? Tomas Ledin...uhh jösses. Musiken är sååå viktig, går jag på något pass och inte gillar instruktörens musik då går jag inte tillbaka. Viktigt att hitta sin instruktör! Finns det ingen annan som har din musik smak?

    Kram

    SvaraRadera