fredag 9 september 2011

Vintershopping.

Idag har jag haft självstudier, eller nja inte riktigt. Vi hade egentligen artikelsökning på schemat men eftersom Mats håller på o ska skriva sin D-uppsats så kan han sånt o kan lära upp mig när jag behöver kunna det.
Så jag "skubbade" o passade på att vara social o uträtta nödvändiga ärenden samtidigt. Socialt liv har jag inte mycket av för tillfället så jag tar vara på varje chans jag får till umgänge.

Träffade Lolo på Mobilia för fika o shopping. Vinterkläder till Linnéa behövdes och det fick jag tag i.
Cyklade hem på fullastad cykel med halvsumpiga däck, så motion fick jag också. Väl hemma kom mamma på fika o sen har jag ägnat resten av dagen åt att beundra min dotter.

Nu blir det dusch, sen film o 5 bitar saltlakrits.

Årets vinterjacka, parkas från Lindex 399kr. Vi kör på neutrala färger här nu så att Lillbebis kan ärva sen...
Årets overall, Storm från Name it 850kr.
Årets skor, vinterkängor från Kavat. Beställda från Ellos med 40% rabatt. 380kr istället för 649. 
Vinterns vackraste klänning, från Kappahl 179kr. Köper sällan saker till Linnéa enbart för att de är söta men den här kunde jag inte motstå. Tog den dock i grått eftersom detaljerna syntes bättre då.


6 kommentarer:

 1. Godmorgon !!
  Det där med två fulla inkomster är en dröm även här. Nu får jag ju visserligen jobba en del, men allt är ovisst när det gäller hur mycket och det är knappast några större summor som landar på mitt konto den 25e varje månad. Men C har en bra lön och vi klarar oss - vilket väl i slutändan är det viktigaste ;) Ha nu en riktigt skön dag !! kramar

  SvaraRadera
 2. Så söta kläder och kul för dig med lite egen tid!
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 3. Åh den tunikan från kappahl var riktigt söt....hmm nu när jag tänker efter så tittade jag ju på den sån när jag var på Kappahl sist hahhaa. Men stl 86 var minsta och den var väldigt stor. I bland kan 86 fungera men inte den.

  Just det, kanske skulle kolla skor till Alma genom Ellos nu...hmm men jag tycker de tär så svårt med storleken.

  SvaraRadera
 4. VIlka fina grejer du har hittat! Hoppas du får en bra lördag!

  SvaraRadera
 5. Vilket bra tips, har inte ens tänkt på ellos och barnskor och att alla deras rabatter gäller för det där.

  SvaraRadera
 6. Den är underbar den klänningen med, men tyvärr förstor på Ellen (hon har en från förra året i vit, i 86/92 men e alldeles förstor.. tycker 86a på "lilla avdelningen" är lite mindre!? tack för tipset om Ellos... ska genast in och ta mig ett titt där!! kram på dig

  SvaraRadera