söndag 10 juli 2011

Vi saknar dig!

Men bildbevisen från Mormor och Morfar visar ju hur bra du har det så vi gläds med dig istället för att sitta här o tjura.
Jag tycker att det är viktigt att man som förälder försöker att inte vara egoistisk i kärleken till sitt barn, Visst är dem det bästa vi har och när dem inte är med hos så är det TOMT.
Men Linnéa är inte bara vårt barn. Hon är även barnbarn, barnbarnsbarn, syster/brorsdotter och det är många som älskar henne och jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag inte tillät henne att skapa en egen relation till dessa människor. Så mycket kärlek och erfarenheter jag skulle beröva henne.

Bilder som Linnéas Mormor skickat till oss under helgen....

Besök i släktens sommarstuga där min Morfar o Margareta bor hela sommaren.

Hemlagad jordgubbskräm.

På "promenad" i den fina skrindan min Morfar byggde till sina barn när de var små.

Lycka!

Total lycka!!

Vattenspridarbus!!

O Mormormys!

Vi föräldrar har målat trappan, tvättstugegolvet, städat huset, huggit ner ett äppleträd och klippt ner en hel vägg med murgröna, haft sovmorgon och unnat oss ett restaurangbesök. Så vi har lyckats få tiden att gå iaf. =)

6 kommentarer:

 1. Vilken mysig helg hon ser ut att haft =) härligt med så fina släktingar =)

  Nej jag har inte varit i väg och handlat något så jag har inte kollat efter den body buttern. Har lite köp stopp nu och bara det som behövs får köpas =)

  SvaraRadera
 2. Åter härliga bilder och tänk att få se traktor på nära håll och åka trillevagn !
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 3. Kloka ord för visst är det så att barn "behöver" hela sin familj !! Och jag tror även det är nyttigt att få längta lite !
  Hoppas ni har helt UNDERBARA sommar dagar ! kramar

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint skrivit och jag håller med dig:) Grattis till lillebror...spännande:)

  SvaraRadera
 5. Kloka ord! Men så är du ju min dotter, så inte så konstigt egentligen... =) Tack för en underbar helg, och tack för att ni litar på att vi tar hand om Linnéa på bästa sätt. Pussar och kramar från din mamma som älskar att vara mormor. Jag älskar dig!

  SvaraRadera