tisdag 26 juli 2011

Kusiner.

Igår var Mats syster med familj (Stockholmbor) här hela dagen. Farmor hängde också med. Riktigt trevligt hade vi!
Lek, fika, middagssömn för barnen, lekplatshäng, middag och lite lek till. Lyckades svänga ihop världens godaste köttfärssås o som tur är finns det rester till idag. På kvällen var vi helt slut allihop och jag somnade lutandes mot Mats inte alltför mjuka axel. Det är synd att kusinerna bor så långt borta får barnen har så himla kul ihop, leker perfekt och bråkar inget alls.


Kompisgunga. Fast Linnéa tyckte inte det var särskilt kul.

Viggo & Linnéa gräver kanaler.

Medans Frode plaskar.

Tre jättesnälla killar lät Viggo & Linnéa prova på deras väldigt tjusiga lådbil. Snabbt gick det o Linnéa var överlycklig! Två killar puttade på och en sprang bredvid o styrde. Underbart att träffa på så snälla barn! Som tack puttade Kalle (Viggos o Frodes pappa) sen på killarna när de åkte och då gick det ännu fortare!!

Nu ska jag klippa gräset, fylla på poolen, sitta i solen en stund, ta en dusch, gå ut med vovvarna och cykla ner o handla. Mats är ledig idag så då umgås han och Linnéa, så får jag fixa lite själv ett tag.

4 kommentarer:

 1. Ser ut och låter som ni haft en fin dag =)

  SvaraRadera
 2. Lät som en bra dag det där :) trist när kusinerna bor så långt ifrån. Det är samma här.
  SV; tack! Jag är supernöjd med håret. Tappade så exmtremt mkt hår efter graviditeten så jag trodde jag skulle bli skallig.
  Hahah men du ser väl inte ut att ha en jättenäsa! Hmm det där med glasögon, måste kolla min syn också. Men ska kolla om jobbet betalar för hela eller en del av kalaset.
  kram

  SvaraRadera
 3. Dom där gungorna är fräcka! Härligt att gunga i en sån :)

  SvaraRadera
 4. Kul med vatten och lera, eller i alla fall för barnen :) jätte fin lådbil med, skoj med sådant.

  Fina bilder.

  SvaraRadera