söndag 10 juli 2011

En härlig vecka!

Ja, här har varit tyst ett tag, men vi har ju som sagt semester och veckan som passerat har varit hääärlig!

I tisdags körde vi till Landskrona tidigt o åt frukostfika o lämnade av vovvar i mamma o pappas koloni, sen körde, jag, Mats, Mormor och Linnéa vidare till Helsingborg och Tropikariet. Hemskt trevligt ställe, bra personal, handikapps och barnvagnsanpassat ocn en massa fina djur. En lemur fattade tycke för Mats och Linnéa fick klappa både en orm och äckliga vandrande pinnar i klapprummet.
Eftermiddagen spenderades kolonin och på vägen hem släppte Mats av mig hos Lolo och så tillbringade jag kvällen där. HELT slut var jag när jag kom hem!

Onsdagens förmiddag spenderades i Marina o Andreas kolonistuga på Almåsa. Marina bjöd på nybakade bullar och Elias, Linnéa och Nasse(!) busade i poolen. Underbart! Men jag glömde såklart kameran hemma. Kl. 15 var vi tillbaka i Limhamn för att gå på 70års kalas. Margareta, morfars sambo, skulle firas. Sillatårta, jordgubbstårta och spettkaka slank ner utan problem och Linnéa charmade som vanligt hela sällskapet!

I torsdags var svärföräldrarna här och jobbade med oss på huset. Linnéa hjälpte till bäst hon kunde. Lata som vi var bjöd vi på McDonalds mat, vilket enligt svärföräldrarna var suveränt gott! De har nog inte ätit där innan...

I fredags latade vi oss bara och insöp all Linnéas charm för igår kom nämligen hennes Mormor och Morfar och hämtade henne. De ska passa henne tills på måndag och vi saknar henne så! Fast hon har skitkul såklart. Vi föräldrar använder helgen till att fixa hemma så nu ska jag lyfta på rumpan o gå o måla trappan. Tjohej!

Anländer till kolonin och en glad Vilma!


Lek i vattenspridaren...


Tidernas underhållning som ni ser..


Tänk om jag hade en liten, liten apa....


Ett sällskap hade missat att man inte fick ta med sig mat in till djuren o då kan det gå såhär... Apa på jakt efter majskrokar...


Tillplattning av jord på olika sätt.


Massa spännade maskar hittades.

2 kommentarer:

  1. Fin bild på Mats och den lilla apan ! och en fin dag
    Kram igen mormor

    SvaraRadera
  2. Vilken söt liten tjej du har! Jättefina sommarbilder! =)

    SvaraRadera