måndag 4 juli 2011

En sådan där lista.

Idag måndag den 4 juli 2011 är jag glad för att...
 • det bara är en vecka kvar tills ultraljudet! Hoppas allt är bra med Lillbebisen.... Var inte ett dugg nervös med Linnéa men denna gången så är jag riktigt nervig.
 • så många underbara människor älskar min dotter. Ni anar inte hur jag gläds när jag ser hur hon strålar av lycka tillsammans med er.
 • min man fått en spruta mot sin allergi och sedan dess mår mycket bättre. När bebis är född är det min tur. Vill inte ta mediciner när jag har barn i magen.
 • det snart är dags för antagningsbesked från högskolan. Vill veta nu, nu, nu! Hela min framtid hänger ju på "resultatet".
 • jag haft möjligheten att njuta av min dotter på heltid så pass länge, men snart är denna tid slut och hon börjar på dagis. Kul för henne, hemskt för mig.
Skaparen av listan heter Jenny. Hej så länge!

5 kommentarer:

 1. Det kommer att bli så bra för Linnea och hon får kompisar. Men det är ju inte underligt om du känner som du gör!
  Tack för en sån härlig dag med så många glada skratt
  Kram till er alla
  Mormor

  SvaraRadera
 2. Borde ju också skriva en lista...
  Snart dags för S att börja dagis också och för mig att börja jobba. Men jag känner att jag klar med mammaledigheten, min hjärna behöver nåt annat. Förmodligen kommer jag att sakna hemmatiden sen när man jobbar. Människan är ju aldrig riktigt nöjd. Lycka till på UL!! KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh, så spännande med UL. Kommer hå HUR bra som helst ska du se. Kram på dig

  SvaraRadera
 4. spännande med Ultraljud, mår du bra annars?
  det konstiga är att hon biter inte oss här hemma, och inte på dagis, men sina två bästa vänner har hon bitit varsin gång nu, jäkla skit unge!

  SvaraRadera
 5. Spännande, hoppas det går bra!

  SvaraRadera