fredag 2 mars 2012

Po lannet.

Vi kunde inte rest hit till svärföräldrarna på Österlen mer lägligt. Vilket underbart vårväder det har varit idag! Två motionsrundor har jag hunnit med, sovmorgon till 7.30 fick jag o sen sov jag middag i tre timmar. Väldigt välbehövligt. Lättjan underlättas av att Linnéa ändå föredrar farmor framför alla andra när vi är här och att Ludde är en helt annan bebis sen jag slutade amma. Så nöjd, glad och lugn som han är nu har han aldrig varit o sover gott o ofta gör han också. Underbart!
Tyvärr så vaknade Linnéa med feber idag men eftersom hon svarar väldigt bra på alvedon så har hon ändå varit relativt pigg o har lekt i trädgården i hälsat på hästarna som betar i en hage intill trädgården.

Nu ska jag snart passa på o sova lite till i en skön säng med en söt son bredvid mig. Kompenserar närheten han missar pga utebliven amning med tillfällig samsovning. Myspys!

Far o son samtalar.
Kolla jag har fötter ju!
Gatan utanför huset.
Man kan ju bo på värre ställen...5 kommentarer:

 1. Vilken idyll, men va typsikt att linnea ska bli krasslig nu ! :(
  Stannar ni där hela helgen ?
  Jag ska faktiskt ha en riktig, men ganska enkel brudklänning. Jag har hittat en som jag verkligen gillar så jag lovar att jag ska visa den så fort allt är spikat och bestämt. Svårare är det med grabbarnas kläder... Jag vet inte riktigt vad vi ska sätta på dom :)
  Ha en mysig dag ! kram

  SvaraRadera
 2. Hej hej...Hon ska få en leksaks mobil med Nalle Puh som talar o lär saker :)  ,3,

  SvaraRadera
 3. Visst är det ljuligt väder!! Synd bara att min lilla Myra är sjuk så det blir inget bus ute.
  Önskar er en trevlig helg!!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att han är lugnare och gladare nu! Ha en fortsatt skön helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Vilken bra helg att åka till Österlen, måste vara helt underbart där nere i solen!

  SvaraRadera