tisdag 6 mars 2012

Frid på jorden.

Nej, inte riktigt men i mitt hus är det iaf fridfullt för tillfället..... Uuuunderbart! Igår var nämligen ingen höjdardag. Ludde skrek hela tiden. Ont i magen gissade vi och det visade sig vara rätt. För efter en pruttkavalkad och brakbajs på kvällen så lugnade allt ner sig.
Kan ju bli så av ersättning, och även om det är bättre idag så ska jag ändå byta till den mer skonsamma versionen av NAN.
Linnéa har fortfarande (!) feber. Sega influensa! Pigg är hon iaf, den enda skillnaden är att hon sover mer(motsägelsefullt, jag vet). Igår somnade hon i vagnen när hon och jag var på promenad, sov till 16.30 och gick sen o la sig på eget initiativ igen kl. 18.30. Lilla Snuttan!

Idag är jag ensam hemma med båda barnen och vi gör ingenting. Orkade inte med någon stress eller press så trots det fina vädret så tänker jag inte ens gå ut, mer än med hundarna o för att motionera då.

Nu har jag inte tid att sitta här mer för båda barnen sover för en gångs skull samtidigt så jag ska passa på att äta i lugn o ro. Haj!

Feberrosig GulleSnutta!

Sötfis!

3 kommentarer:

 1. Åh, vad fina barn du har! :-) Skönt att få en lugn stund så där ibland! :-)

  Tack för din kommentar! Kul att du är med och diskuterar! Jag har svarat dig där!

  kramar

  SvaraRadera
 2. Usch så det är sjukdom hos er också. Här börjar det ordna upp sig lite. Maken har iaf varit uppe nästan hela tiden idag. Vi har tur att lillan är mycket lugnare än storebror vid samma ålder.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig blogg du har :)

  SvaraRadera